Företagsevents och konferens i Funchal

Imponera på kunderna med ett företagsevent eller konferens på Belmond Reid’s Palace. Det finns sex förstklassiga möteslokaler, som kan kopplas samman och ordnas för att passa de olika behov som finns, med en maximal kapacitet på 180 deltagare.

I konferenssalen Boardroom står ett antikt styrelsebord för möten, idealiskt för företagskonferenser. Bridge Room ligger intill Boardroom och det är en elegant lokal för att servera förfriskningar i pauserna, eller för privata cocktailpartyn, med lyxigt möblemang och balkong med utsikt över trädgården och havet. Salon 28 är dekorerad med snirkligt, portugisiskt kakel och utrustat med storbilds-TV och passar utmärkt för mindre möten eller fester. William Reid Room är möblerat i en enkel, modern stil och passar små mottagningar eller konferenser. Salen Meeting Room, är ett utsökt, modernt utrymme för större evenemang, där det finns inbyggd skärm och fönster med utsikt över Funchals bukt. Salen House of Commons ligger i anslutning till The Dining Room och kan också användas för möten och banketter.

Alla rum har luftkonditionering och i utrustningen ingår blädderblock, papper och pennor. Rummen utrustas allt efter behov med AV-utrustning, projektorer, mikrofoner, datorer och skrivare. Det finns trådlös internetuppkoppling i alla möteslokaler. På Belmond Reid’s går det också att ordna med olika typer av gourmet-tilltugg och lunchmenyer för företagsevenemang.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg