Restauranger och barer på Reid’s Palace

Belmond Reid’s Palace erbjuder unika matupplevelser på sina restauranger och barer, från formell middag med dans till traditionell engelsk te-servering. Gourmet-maten skapas av lokala råvaror för kött, grönsaker och frukt, som gärna äts tillsammans med något vin som vinkyparen rekommenderat.

The Dining Room
Den pampiga restaurangen The Dining Room är designad i edvardiansk stil, med lyxig, förstklassig möblering. På tisdagar tar gästerna på sig finkläder och deltar i en middag med dans i gammaldags stil, en tradition på Belmond Reid’s Palace. På lördagar, är den champagne-buffé på The Dining Room, en sofistikerad kväll med gourmet-mat och live-underhållning. Den utsökta servicen kompletteras med en superb kulinarisk upplevelse. Klädsel: formell.

Tisdag från 19:00 till 22:00
Lördag från 19:00 till 22:00 (ej sommarsäsong)

Ristorante Villa Cipriani
Som gäst blir man imponerad av den romantiska miljön och den enastående vyn från Ristorante Villa Cipriani. Boka ett bord på den populära terrassen och njut av något av det bästa som det italienska köket har att bjuda, på den här sidan Medelhavet. Det finns också barnmeny.

Middag mellan 19:00 och 22:30

Les Faunes
I den eleganta och moderna miljön på Les Faunes, kan gästerna njuta av ett exceptionellt urval från det kreativa, franska köket, liksom typisk portugisisk mat. Här kan man njuta av levande musik till maten och hänförande utsikt över de glittrande ljusen i Funchal, på andra sidan viken.

Middag från 19:00 till 22:00 (under vintersäsong)

Brisa do Mar
Restaurangen ligger på terrassen med utsikt över poolen och på Brisa do Mar erbjuder man gourmet-mat, a la carte, från det moderna, franska köket. Ät middag utomhus, med enastående utsikt över havet och den sammetsmörka, stjärnströdda himlen ovanför.

Middag från 19:00 till 22:30 (under sommarsäsong)

Poolterrassen
Ät en storstilad lunch-buffé på poolterrassen och koppla av i den vackra utomhusmiljön. Här serveras drycker och lättare rätter hela dagen och det finns också en meny för barn.

Lunch mellan 12:30 och 15:00
Dryck och lättare rätter från 10:00 till 19:00 (20:00 på sommaren)

Te-terrassen
Att dricka engelskt Afternoon Tea på Belmond Reid’s, på den eleganta terrassen i svart och vitt kakel, är en upplevelse i sig. Här kan gästerna välja mellan ett stort utbud av smörgåsar, bakelser, kakor och varma scones och till detta, speciellt lösvikts-te serverat i klassiskt Wedgwodd-porslin. Koppla av och njut av en spektakulär havsutsikt.

Afternoon Tea serveras mellan 15:00 och 17:30

The Garden Room
Det serveras frukostbuffé dagligen i The Garden Room, där det finns ett stort urval med allt från färsk frukt till champagne och typisk engelsk frukost.

Frukost mellan 07:00 och 10:30

Cocktail Bar
En utsökt plats för utsökta drinkar och med utsikt över stadens ljus i Funchal. På Cocktail Bar är det levande musik alla kvällar. Smaka på hotellets egna cocktails som Madeirini, eller Funchal Tonic -perfekt för sommarkvällar.

Öppettider 10:00 – 01:00
Lätta rätter serveras mellan 10:00 och 18:00

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg