Møder og firmaarrangementer, Funchal

Imponer dine klienter med et firmaarrangement eller præsentation på Belmond Reid’s Palace. Der er seks flotte mødelokaler der kan sammenlægges og konfigureres efter specifikke begivenheder, med en maksimal kapacitet på 180 deltagere.

Møbleret med antikt bestyrelsesbord, er det formelle Boardroom ideelt for bestyrelsesmøder. I sammenhæng med Boardroom findes Bridge Room der er et elegant sted for forfriskende pauser eller private cocktails, med luksuriøs møblering og en balkon med udsigt over haven og havet. Salon 28 er indrettet med smukke portugisiske azulejos og udstyret med storskærms tv, ideel for afholdelse af intime møder eller cocktailparties. William Reid lokalet er møbleret i en elegant moderne stil og er egnet for mindre middage eller konferencer. Meeting Room er et stilfuldt moderne sted for større begivenheder, med indbygget skærm og vinduer med udsigt over Funchal bugten. Det smukt møblerede House of Commons er tilsluttet til Dining Room og kan også benyttes til møder eller middage.

Alle lokaler er airconditionerede og inkluderer gratis flipchart, papir og kuglepenne. Forretningsfaciliteter kan leveres på bestilling, inklusive audiovisuelt udstyr, projektorer, mikrofoner, computere og printere. Adgang til Wi-Fi er tilgængelig i alle mødelokaler. Belmond Reid’s kan også levere maden til firmafunktioner med et bredt udvalg af gourmet snacks og eksklusive frokostmenuer.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg