Møter og forretningsturer til Funchal

Imponer kundene dine ved å holde et bedriftsmøte eller en presentasjon på Belmond Reid’s Palace. Seks staselige møterom kan kobles og konfigureres for å passe til bestemte hendelser, med en maksimal kapasitet på 180 deltagere.

Det formelle Boardroom (styrerommet), som er møblert med et stort, antikt bord, er ideelt for styremøter. Rett vedsiden av Boardroom, med mulighet for sammenkobling, ligger Bridge Room (Bridgerommet) som er et elegant rom for pauser med forfriskninger eller private cocktail fester, med luksuriøse møbler og en balkong med utsikt over hagen og havet. Salon 28 er dekorert med intrikate portugisiske azulejos og utstyrt med en stor TV-skjerm, og rommet er ideelt for intime møter eller cocktail fester. William Reid rommet er innredet i en elegant, moderne stil og er godt egnet for små banketter eller konferanser. Møterommet er et stilfull og moderne rom til større arrangementer, med en innebygd skjerm og vinduer som vender mot Funchal Bay. Den overdådig innredede House of Commons er koblet til Dining Room og kan også brukes til møter eller banketter.

Alle rom har klimaanlegg og inkluderer en kostnadsfri flippover, papir og penner. Forretningsfasiliteter som lyd- og visuelt utstyr, prosjektorer, mikrofoner, datamaskiner og skrivere kan også leveres på forespørsel. Trådløst internett gjennom Wi-Fi er tilgjengelig i alle møterommene. Belmond Reid’s kan også ta imot bedriftens funksjoner med et bredt utvalg av gourmet snacks og flotte lunsj menyer.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.