Kokous- ja yritystapahtumapaikka, Funchalissa

Tehkää vaikutus vieraisiinne yritystoiminnalla tai esityksellä Belmond Reid’s Palacessa. Kuusi komeaa kokoushuonetta voidaan yhdistää ja soveltaa sopimaan erityistapahtumiin, kokonaistilavuudella 180 valtuutetulle.

Kalustettu antiikkisella johtokunnan kokoushuoneen pöydällä, muodollinen johtokunnan kokoushuone on ihanteellinen johtotason kokouksille. Yhdistetty johtokunnan kokoushuoneeseen, bridgehuone on tyylikäs tila virkistäville tauoille tai yksityisille cocktailtilaisuuksille, sisältäen ylelliset huonekalut ja parvekkeen avautuen yli puutarhan ja valtameren. Salon 28 on sisustettu monimutkaisella portugalilaisella kaakelilla ja varustettu suurella televisionäytöllä, ihanteellinen pitää intiimejä kokouksia tai cocktailtilaisuuksia. William Reid huone on kalustettu huoliteltuun, nykyaikaiseen tyyliin ja se sopii pienille juhla-aterioille tai konferensseille. Kokoushuone on hienostunut uudenaikainen tila suuremmille tapahtumille, jossa on sisään rakennettu näyttö ja ikkunat jotka avautuvat yli Funchalin lahden. Ylenpalttisesti kalustettu alahuone on yhdistetty ruokailuhuoneeseen ja sitä voidaan myös käyttää kokouksiin ja juhla-aterioille.

Kaikki huoneet on ilmastoituja ja sisältävät lisäksi fläppitaulut, paperia ja kyniä. Liiketoimitilat voidaan järjestää pyydettäessä, sisältäen audiovisuaalisen varustuksen, kuvanheittimet, mikrofonit, tietokoneet ja tulostimet. Wi-Fi yhteys on saatavilla kaikissa kokoushuoneissa. Belmond Reid’s voi myös huolehtia yhteisistä tilaisuuksista laajalla valikoimalla gourmet välipaloja ja erinomaisia lounasruokalistoja.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg