Locatie voor bijeenkomsten en bedrijfsevenementen, Funchal

Maak indruk op uw klanten met een bedrijfsfeest of een presentatie in Belmond Reid’s Palace. De zes statige vergaderzalen kunnen met elkaar worden verbonden en kunnen worden aangepast op specifieke evenementen, met een maximumcapaciteit van 180 deelnemers.

De formele Boardzaal, uitgerust met een antieke directietafel, is ideaal voor bijeenkomsten met directieleden. De Bridgezaal is verbonden met de Boardzaal en is een chique ruimte voor bedrijfsuitjes of privécocktails, met luxe meubilair en een balkon dat uitkijkt op de tuin en de oceaan. Salon 28 is ingericht met schitterende Portugese azulejos en uitgerust met een groot televisiescherm, ideaal voor het houden van een intieme bijeenkomst of cocktailparty’s. De William Reidzaal is ingericht in een hippe, moderne stijl en is geschikt voor kleine banketten of conferenties. De Meetingzaal is een gedistingeerde moderne ruimte voor de grotere evenementen, met een ingebouwd scherm en grote ramen die uitkijken op de baai van Funchal. Het weelderig ingerichte House of Commons is verbonden met de Dining Room en kan ook worden gebruikt voor bijeenkomsten en banketten.

Alle zalen hebben airconditioning en gratis flip-overs, papier en pennen. Op verzoek kunnen zakelijke faciliteiten worden geregeld, waaronder audiovisuele apparatuur, projectors, microfoons, computers en printers. In alle vergaderzalen is WiFi beschikbaar. Belmond Reid’s kan de catering verzorgen voor uw partijen met een ruim aanbod aan overheerlijke snacks en exclusieve lunchmenu’s.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg