Belmond Reid’s Palace, 5-stjärnigt hotell i Funchal på Madeira

Det är inte svårt att bli imponerad av det praktfulla Belmond Reid’s Palaces utsökta läget, högt uppe på en klippa. Hotellet öppnade 1891 för att hysa passagerare som reste med atlant-ångare och det är själva sinnebilden för den romantiska guldåldern, med lyx, överflöd, extravaganta bjudningar och aristokratisk finess – och trevlig, gammaldags gästfrihet.

Här finns förstklassiga utrymmen, påkostat boende, privat väg ner till havet och en mängd fina hotellfaciliteter, som ett spa vid havet. I Belmond Reid’s Palaces exklusiva klientel har genom åren ingått många kända personligheter, från europeiska kungligheter till politiker, författare och skådespelare. Personalen på hotellet är högst professionell och ger exemplarisk service, för att uppfylla också de högst ställda förväntningar.

Runt hotellet finns ett landskap på 4 hektar av subtropisk trädgård, med mer än 500 olika träd och blommande växter från hela världen. När man går omkring i det här landskapet, kan man exempelvis upptäcka små träddungar, det rika fågellivet och den underbara stämningen, som gör att man riktigt kan koppla av.

På Belmond Reid’s Palace är man stolt över att kunna stödja Madeiras lokala produktion och jordbruksnäring, för det serveras organiskt odlade frukter och grönsaker i restaurangen och det används växter från ön till drinkar och spa-behandlingar.

Även om Belmond Reid’s Palace har skämt bort sina gäster i över 100 år, så är Madeiras “grand old lady” fortfarande i bräschen när det gäller lyxigt boende på ön. Den strama miljön på det här berömda hotellet, har kompletterats med modern komfort, just så som det anstår ett välkänt, 5-stjärnigt hotell.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg