Lyxiga faciliteter på Reid’s Palace

Gästerna på Belmond Reid’s Palace, har ett stort utbud att välja bland, när det gäller imponerande faciliteter. Det finns stora allmänna utrymmen, som ett rum för bridge och spel, ett bibliotek, ett biljardrum och en presentbutik.

Man kan börja dagen på hotellet med en hälsosam simtur i en av de uppvärmda färskvattenpoolerna, eller ta sig till den nedre solterrassen och därifrån komma direkt ner till Atlantens sköna vatten. De gäster som vill vara aktiva, kan ta sig till gymmet, som har enastående utsikt och som är utrustat med moderna maskiner för cardio-fitness, bastu och ångbastu.

På Belmond Reid’s Palace har man tänkt på allt in i minsta detalj, som att det finns en särskild “kuddmeny” (så gäster kan välja en kudde för att sova gott) och att man bjuder på drycker och färsk frukt. Det finns fritidsaktiviteter som provning av Madeira-vin, danslektioner och undervisning i portugisiska. Man kan också skämma bort sig själv, hur länge som helst, med specialmassage och skönhetsbehandlingar på den lyxiga spa-anläggningen.

Familjer som reser med barn, tycker om den roliga barnklubben Fun@Reid’s Club, där man kan ha skoj i barnpoolen och lekplatsen och det finns ett stort rum inomhus med leksaker och spel. Det finns också plats för tonåringar med rum med datorer, dataspel och DVD-filmer.

Det finns gratis internetuppkoppling via bredband, fast och trådlöst. I hotellets standardservice ingår det privat parkering, tvättservice, valutaväxling, rumsservice dygnet runt och en gratis servicebuss till Funchal.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg