Möten och gruppevenemang i Funchal

Både om man reser för att fira något speciellt, eller semestrar med familjen, passar Belmond Reid’s Palace stora utbud av hotellfaciliteter för grupper, som kompletteras med utsökt 5-stjärnigt boende.

Det finns flera olika spännande platser där evenemang och firande kan hållas, från cocktailpartyn i palmträdgården, utomhusbanketter på poolterrassen, till privata festligheter i någon av hotellets exklusiva restauranger eller flotta möteslokaler. Belmond Reid’s Palace kan också ordna med maten under evenemanget och det finns ett stort urval av menyer för fester, galamiddagar och banketter.

Det går att ordna arrangerade tema-kvällar för större grupper, som “Madeira-kväll” med uppvisning av Madeiras folkliga kultur och en buffé med lokala mattraditioner, en “20-tals kväll” i restaurangen Dining Room, där man sätter upp ett uppsluppet kasino eller iscensätter en ”mordmysterie-middag”.

Spa-anläggningen på Belmond Reid’s Palace har endags- och helgerbjudanden, då man kan skämma bort sig själv, sin familj och sina vänner och ha en riktig paradissemester.

Romantiska middagar i månens sken, kan också arrangeras för speciella tillfällen, då man som gäst kan äta ostört på hotellområdet och njuta av en praktfull middag med 4 rätter, massor av champagne, Madeira-vin och choklad och få en oförglömlig kväll.

Hotellpersonalen har stor erfarenhet av grupparrangemang och kan ordna med djuphavsfiske, turer i katamaran och privat hyra av lyxjakter.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • groups_01.jpg
  • meetings_01.jpg
  • meetings_02.jpg
  • meetings_03.jpg