Rum och sviter på Belmond Reid’s Palace

Det 5-stjärniga boendet på Belmond Reid’s Palace har överdådig möblering, lyxiga och moderna badrum och enastående utsikt över havet och trädgården. Servicen är på topp för alla gäster, med rumsservice dygnet runt, filmer på rummet, fullt utrustad minibar och det ingår badrockar och tofflor. Det finns gratis internetuppkoppling i alla rum och sviter.
 

Charming Room
Detta charmiga rum är elegant inrett med säng i kingsize-storlek, dekorerat marmorklätt badrum och möblerad balkong. Här kan man ha trevligt med kabel-TV, VHS eller DVD-spelare, elektroniskt värdeskåp och direkttelefon.
Classic Room
De klassiska rummen är rymligt, sofistikerat boende, med säng i kingsize-storlek, eller två enkelsängar, marmorklätt badrum och möblerad balkong. I standardutrustningen ingår kabel-TV, VHS eller DVD-spelare, direkttelefon och elektroniskt värdeskåp.
Superior Room
Superior-rummen är ett utsökt utrymme med en klassisk, lyxig inredning. Det finns eleganta möbler som inkluderar säng i kingsize-storlek, eller två enkelsängar, en bekväm sitthörna och fint marmorklätt badrum. Man kan njuta maten på den möblerade balkongen, där utsikten över havet och trädgården är enastående. I den moderna utrustningen ingår kabel-TV, VHS eller DVD-spelare, direkttelefon och elektroniskt värdeskåp.
Deluxe Room
Deluxe-rummen är rymligt, elegant boende, med bekväm sitthörna, marmorklätt badrum och säng i kingsize-storlek, eller två enkelsängar. Måltiderna kan avnjutas på den möblerade balkongen eller pation, med utsikt över trädgården och havet. Den utsökta servicen inkluderar kabel-TV, VHS eller DVD-spelare, elektroniskt värdeskåp och direkttelefon.
Junior Suite
De praktfulla juniorsviterna har påkostad möblering, mycket utrymme och magnifik utsikt över havet. Det finns säng i kingsize-storlek, eller två enkelsängar, ett badrum i marmor med dekor av elaborerat, portugisiskt kakel, DVD-spelare, kabel-TV, fax, elektroniskt värdeskåp och direkttelefon.
Superior Suite
Den förstklassiga superior-sviten är ett generöst tilltaget rum med ett lyxigt boende med kingsize-storlek, eller två enkelsängar och enastående utsikt över havet. Vardagsrumsdelen är möblerad med bekväma soffor, kabel-TV, DVD-spelare, fax, direkttelefon och elektroniskt värdeskåp. I badrummet finns separat badkar och dusch.
Deluxe Suite
Hotellets deluxe-sviter är utrustade som för ett palats, med fräscha linnelakan, eleganta stoppade möbler och en rymlig vardagsrumsdel. Som gäst kan man laga sin egen mat i det fullt utrustade pentryt och äta den på balkongen, där utsikten är intagande. I ett separat sovrum finns säng i kingsize-storlek, eller två enkelsängar och ett utsmyckat marmorklätt badrum med separat badkar och dusch. I standardservicen ingår kabel-TV, DVD-spelare, fax, direkttelefon och elektroniskt värdeskåp.
Presidentsviten
Den majestätiska Presidentsviten utmärks av högsta elegans och klass, där det finns en rymlig vardagsrumsdel och en möblerad balkong med enastående havsutsikt. Sviten har raffinerad inredning, handmålade tapeter och sidengardiner. Det separata sovrummet är utrustat med säng i kingsize-storlek, eller två enkelsängar och ett lyxigt badrum med utsökt portugisiskt kakel. Det finns också ett separat badrum för gäster och ett pentry. Den moderna utrustningen består bland annat av Bose sound system, kabel-TV, DVD-spelare, fax, direkttelefon och elektroniskt värdeskåp. Presidentsviten kan anslutas till en närliggande juniorsvit, för att få två sovrum.
 

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg