Belmond Reid’s Palace, 5-stjerners hotell i Funchal på Madeira

Gjestene på Belmond Reid’s Palace vil bli fanget av dets enestående beliggenhet på klippen og umiskjennelige storhet. Hotellet åpnet i 1891 for å imøtekomme passasjerer som reiste på sjøen, og representerer den romantiske gullalderen av luksus, velstand, ekstravagante banketter og aristokratiske manerer – alt det beste av gammeldags gjestfrihet.

Belmond Reid’s Palace har tatt imot eksklusive kunder gjennom årene, fra europeiske kongelige til politikere, dramatikere og skuespillere, og hotellet er stolte av sine staselige offentlige rom, flott innkvartering, private tilgang til havet og en rekke andre fasiliteter, inkludert et spa med utsikt mot havet. Hotellets ansatte tilbyr den høyeste standard av profesjonalitet og eksemplarisk service for å møte behovene til de mest kresne reisende.

Hotellet er omgitt av 4 hektar med anlagte subtropiske hager som har over 500 forskjellige arter av trær og blomstrende planter fra hele verden. Ta deg en spasertur gjennom de fortryllende områdene og oppdag vakre skjulte alkover og et rikelig fugleliv, som skaper en dypt avslappende atmosfære.

Belmond Reid’s Palace er stolt over å støtte Madeiras lokale råvare- og landbruksindustri, og serverer økologisk frukt og grønnsaker i sine restauranter, i tillegg er mange av de deilige sommer cocktailene og spa-behandling laget av lokale planter.

Selv om hotellet Grand Dame of Madeira, har tatt imot gjester i over 100 år, er Belmond Reid’s Palace fortsatt fanebærer for luksusovernatting på øya. Stemningen på hotellet er perfekt supplert med moderne bekvemmeligheter som rettferdiggjør de 5 stjernene til dette berømte hotellet.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg