Rom og suiter på Belmond Reid’s Palace

Belmond Reid’s Palaces 5-stjerners overnatting har overdådig innredning, luksuriøse moderne bekvemmeligheter og fengslende utsikt mot enten havet eller hagen. Gjestene kan nyte flotte fasiliteter, som inkluderer 24-timers romservice, kostnadsfrie badekåper og tøfler, in-room filmer og en full minibar. Høyhastighets internett-tilgang er tilgjengelig kostnadsfritt på alle rom og suiter.
 

Charming rom
Charming rom er et elegant innredet rom med en king-size seng, utsmykkede marmor bad og møblert balkong. Gjestene kan ta i bruk kabel-TV, VHS eller DVD-spiller, en elektronisk safe og direkte telefon.
Classic rom
Classic rom tilbyr romslige og sofistikerte rom, med en king-size seng eller to enkeltsenger, bad i marmor og en møblert balkong. Standard fasiliteter inkluderer kabel-TV, VHS eller DVD-spiller, direkte telefon og en elektronisk safe.
Superior rom
Superior rom er et utsøkt rom med en klassisk, luksuriøs atmosfære. Elegant innredning inkluderer en king-size seng eller to enkeltsenger, et komfortabelt sitteområde og privat marmorbad. Måltider kan nytes ute på den møblerte balkongen, som gir gjestene en spektakulær utsikt over havet og hagene. De moderne apparatene på rommet inkluderer kabel-TV, VHS eller DVD-spiller, direkte telefon og en elektronisk safe.
Deluxe rom
Deluxe rom tilbry romslig, elegant innkvartering, med et komfortabelt sitteområde, privat marmorbad og en king-size seng eller to enkeltsenger. Måltider kan nytes ute på den møblerte balkongen eller terrassen, med utsikt mot hagen og havet. De flotte fasilitetene inkluderer kabel-TV, VHS eller DVD-spiller, en elektronisk safe og direkte telefon.
Junior suite
Den overdådige junior suiten er flott møblert, har stor plass og en flott utsikt over havet. Suiten inneholder en king-size seng eller to enkeltsenger, et privat marmorbad utsmykket med intrikate protugisiske fliser, en DVD-spiller, kabel-TV, faksmaskin, elektronisk safe og direkte telefon.
Superior suite
Den staselige superior suiten er et rom av god størrelse som tilbyr eksklusiv innkvartering med en king-size seng eller to enkeltsenger og spektakulær havutsikt. Stuen er møblert med komfortable sofaer, kabel-TV, DVD-spiller, faksmaskin, direkte telefon og en elektronisk safe. Det private marmorbadet inneholder separat badekar og dusj.
Deluxe suite
Deluxe suite tilbyr innkvartering inspirert av palasset med friskt sengetøy, delikate møbler og et romslig oppholdsrom. Gjester kan tilberede måltider på det fullt utstyrte kjøkkenet og nyte dem på balkongen, som stiller med en fantastisk utsikt mot havet. Et separat soverom har en king-size seng eller to enkeltsenger, og utsmykket marmorbad med separat badekar og dusj. Standard fasiliteter inkluderer kabel-TV, DVD-spiller, faksmaskin, direkte telefon og en elektronisk safe.
President suite
Den majestetiske President suiten er virkelig et uttrykk for klasse og eleganse, og suiten har et generøst oppholdsrom, en møblert balkong med fantastisk utsikt over havet og raffinerte møbler, håndmalt tapet og silkegardiner. Et separat soverom inneholder en king-size seng eller to enkeltsenger, og et luksuriøst bad med utsøkte portugisiske fliser. Suiten omfatter også et separat gjestebad og et fullt utstyrt kjøkken. Moderne fasiliteter inkluderer et Bose lydanlegg, kabel-TV, DVD-spiller, faksmaskin, direkte telefon og en elektronisk safe. President suiter kan også kobles sammen med en tilstøtende junior suite for å lage en suite med to soverom.
 

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg