Belmond Reid’s Palace Spa

Spabehandlingene på Belmond Reid’s Palace er laget for å forynge, lade og fornye. Ved hjelp av lokale plante- og blomstekstrakter blir de beste spa-produktene fra La Praire og Ytsara samt organisk helbredende behandling til. Det store utvalget av kropps- og skjønnhetsbehandlinger som tilbys vil få deg til å forlate lokalet i en sublim tilstand av eufori.

Reis inn i roens verden på spasenteret ved å slappe av i badstuen eller damprommet. Belmond Reid’s Palace Spa stiller med tidsriktige behandlingsrom med en privat terrasse og en inspirerende havutsikt. Den doble terapibehandlingspakken inkluderer også et privat boblebad og regndusj, er en perfekt unik opplevelse for to.

Spasenteret tilbyr over 60 individuelle spabehandlinger, fra rengjørende ansiktsbehandlinger og aloe vera kroppsbehandlinger, inkludert La Prairie ansikts- og kroppsbehandlinger som inneholder kaviarperler. Spesifikke behandlinger er også tilgjengelig for menn og barn.

Prøv deg på en av signaturbehandlingene som ble utviklet av Belmond Reid’s Palace, som inkluderer dekadente to- til fem-timers lange spaøkter som omfatter et utvalg av næringsrike behandlinger og foryngende massasjer. Den unike La Stone signaturbehandlingen består av oseanisk og vulkanske elementer som er inspirert av Madeira.

Spaet på Belmond Reid’s Palace tilbyr også hedonistiske pakker som består av behandlingskombinasjoner som kan nytes over en dag eller en uke. Timevis med lindrende aromaterapi, varme omslag av urter og massasjer vil gi deg følelsen av å være virkelig revitalisert.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg
  • 07spa.jpg