Restauranter og barer på Belmond Reid’s Palace

Belmond Reid’s Palace tilbyr en unik matopplevelse på sine restauranter og barer, fra formelle middagsdanser til tradisjonell engelsk ettermiddagste. Gourmetmåltider blir laget med lokalprodusert kjøtt, grønnsaker og frukt, supplert med fine viner som blir foreslått av vinkelneren.

Dining Room
Den flotte, edwardian-spisesalen er en verdig plass som stiller med luksuriøse vintage møbler. Hver tirsdag, kan gjestene stille i sitt fineste og delta i en gammeldags middag og dans, en ærverdig tradisjon på Belmond Reid’s Palace. På lørdager, er “Dining Room” vert for en champagne-buffet, en sofistikert kveld fylt med gourmetmat og live underholdning. Utmerket service er supplert med en flott kulinarisk opplevelse. Formell kleskode gjelder.

Tirsdager fra 19.00 til 22.00
Lørdager fra 19.00 til 22.00 (utenom sommersesongen)

Ristorante Villa Cipriani
Besøkende vil bli trollbundet av den romantiske atmosfæren og spektakulære havutsikten på Ristorante Villa Cipriani. Reserver et bord på den dyrebare terrassen, og nyt noen av de fineste tradisjonelle italienske rettene på denne siden av Middelhavet. En barnemeny er også tilgjengelig.

Middag fra 19.00 til 22.30

Les Faunes
I de sofistikerte, moderne omgivelsene på Les Faunes, kan gjestene nyte et enestående utvalg av kreativ fransk mat samt typiske portugisiske retter. Levende klassisk musikk akkompagnerer ditt måltid mens Funchals glitrende lys skinner fra over bukten gjennom panoramavinduene.

Middag fra 19.00 til 22.00 (i vintersesongen)

Brisa do Mar
På terrassen med utsikt over bassenget, tilbyr Brisa do Mar en gourmet à la carte meny med moderne fransk mat. Spis al fresco med en fantastisk utsikt over havet og en under himmel full av stjerner.

Middag fra 19.00 til 22.30 (i sommersesongen)

Pool Terrace
Nyt en overdådig buffét-lunsj på Pool Terrace mens du slapper av i det vakre uterommet. Drinker og snacks serveres hele dagen og en barnemeny er også tilgjengelig.

Lunsj fra 12.30 til 15.00
Drikke og snacks fra 10.00 til 19.00 (20.00 om sommeren)

Tea Terrace
Ettermiddagste på Belmond Reid’s er en innvielse i seg selv, servert på en elegant svart og hvitt flislagt terrasse. Gjestene får tilbud om et raffinert utvalg av smørbrød, bakverk, kaker og varme scones, ledsaget av spesielle te-blader som blir servert på klassisk wedgwood porselen. Slapp av og nyt den spektakulære havutsikten.

Ettermiddagste fra 15.00 til 17.30

Garden Room
En frokost buffét blir servert daglig i Garden Room, som et appetittvekkende utvalg av ferske, lokale frukter til champagne eller en full engelsk frokost.

Frokost fra 07.00 til 10.30

Cocktail Bar
Cocktail Bar er et sofistikert sted for å ta en drink med utsikt mot lysende fra Funchal, men levende musikk hver kveld. Eksempler på drinker er Madeirini eller Funchal Tonic - perfekt for sommerkvelder.

Åpen fra 10.00 til 01.00
Lett servering fra 10.00 til 18.00

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg