Belmond Reid’s Palace, viiden tähden hotelli Funchalissa, Madeiralla

Vieraita kiehtoo erinomainen kallion päällä oleva sijainti ja Belmond Reid’s Palacen selvä loistokkuus. Hotelli avasi ovensa vuonna 1891 majoittaakseen valtameren matkustajalaivoilla matkustavia matkustajia ja se on esimerkki ylellisyyden, vaurauden, ylellisten juhla-aterioiden ja aristokraattisten tapojen romanttisesta kultaisesta ajasta – vangiten parasta vanhanaikaisesta vieraanvaraisuudesta.

Ylpeillen komeilla yleisalueilla, ylenpalttisella majoituksella, yksityisellä pääsyllä merelle ja valikoimalla hienoja tiloja sisältäen valtameren äärellä olevan kylpylän, Belmond Reid’s Palace on saanut erinomaisen asiakaskunnan vuosien aikana, eurooppalaisista kuninkaallisista poliitikkoihin, näytelmäkirjailijoihin ja näyttelijöihin. Hotellin henkilökunta tarjoaa korkeimpia standardeja ammattimaisuudessa ja esimerkillistä palvelua kohtaamaan vaativimpien matkustajien tarpeet.

Hotellia ympäröi 10 eekkeriä subtrooppisten puutarhojen maisemaa jossa on yli 500 puu- ja kukkivien kasvien lajia ympäri maailmaa. Kävelkää läpi viehättävien alueiden tutkimaan kauniita piilossa olevia syvennyksiä ja runsasta lintuelämää, joka luo syvästi rentouttavan ilmapiirin.

Belmond Reid’s Palace on ylpeä kannattaessaan Madeiran paikallista tuotantoa ja maanviljelys teollisuutta, tarjoillen luomu hedelmiä ja vihanneksia sen ravintoloissa, kuten myös luoden herkullisia kesäcocktaileja ja kylpylähoitoja jotka käyttävät alkuperäisiä kasveja.

Vaikkakin Madeiran ylhäinen daami on hemmotellut vieraita yli 100 vuotta, Belmond Reid’s Palace on vieläkin ylellisen majoituksen standardia kantava hotelli saarella. Hienostunut ilmapiiri on täydellisesti yhdistetty nykyaikaisten mukavuuksien kanssa jotka todistavat tämän tunnetun hotellin viiden tähden luokituksen.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.