Belmond Reid’s Palace, 5-sterrenhotel in Funchal, Madeira

Gasten zullen onder de indruk zijn van de unieke locatie bovenop de top van een klif en de onmiskenbare pracht en praal van Belmond Reid’s Palace. Het hotel opende zijn deuren in 1891 en het bood onderdak aan passagiers die reisden op grote oceaanschepen en het belichaamde een romantische gouden eeuw van luxe, rijkdom, extravagante banketten en aristocratische manieren, waarbij de ouderwetse gastvrijheid gehanteerd werd.

Met statige publieke ruimten, weelderige accommodatie, privétoegang tot de zee en een keur aan faciliteiten met onder andere een spa aan zee, ontvangt Belmond Reid’s Palace al jaren een exclusieve klantenkring, van Europese koninklijke families tot politici, toneelschrijvers en acteurs. Het hotelpersoneel biedt professionalisme van het hoogste niveau en een voorbeeldige service om te kunnen voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende reizigers.

Het hotel wordt omringd door 10 acres schitterend aangelegde subtropische tuinen, met meer dan 500 soorten bomen en bloeiende planten van over de hele wereld. Maak een wandeling over het betoverende terrein om de schitterende verborgen prieeltjes en de vele vogelsoorten te ontdekken, die samen voor een heerlijk ontspannen sfeer zorgen.

Belmond Reid’s Palace is er trots op dat het de lokale productie en de landbouw van Madeira ondersteunt. Het serveert biologisch fruit en groente in de restaurants en het maakt overheerlijke zomercocktails en het biedt spabehandelingen met gebruik van inheemse planten.

Hoewel de grand dame van Madeira al ruim 100 jaar gasten in de watten legt, is Belmond Reid’s Palace nog steeds het toppunt van luxe accommodaties op het eiland. De exclusieve en hemelse ambiance wordt perfect aangevuld door het moderne comfort wat heeft geleid tot de 5-sterrenwaardering van dit vermaarde hotel.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg