Historien til Belmond Reid’s Palace

Belmond Reid’s Palace var visjonen til William Reid, en skotte som drømte om å bygge et majestetisk hotell på Madeira, borte fra de kalde vintrene i Nord-Europa. Tragisk nok, døde Reid før bygget stod ferdig, men hans to sønner brakte prosjektet i havn.

De store dørene til Belmond Reid’s Palace ble åpnet for første gang i 1891, samtidig med den overdådige edvardianske perioden og gullalderen i Belle Époque. Det glamorøse hotellet verdsetter verdiene av førsteklasses service og komfort, og en flotilje av båter ble sendt fra Europa og Atlanterhavet.

Gjennom sin strålende historie, har hotellet tatt imot mange berømte gjester, inkludert britiske og europeiske kongelige, presidenter, politikere, skuespillere og kunstnere. Spesielle navn er blant annet keiserinne Zita av Østerrike, kong Edward VIII og prinsesse Stephanie av Monaco. Også oppdagerene Ernest Shackleton og Robert Falcon Scott, skuespillerte Roger Moore og Gregory Peck og den tsjekkiske dikteren Rainer Maria Rilke har vært innom hotellet. Spisesalen på hotellet er kjent som “House of Lords” etter at mange britiske aristokrater har spist middag og holdt mange danser der, og presidential suitene har blitt oppkalt etter gjester som George Bernard Shaw og Winston Churchill.

Grundig oppussing gjennom tidene har ført til en utvidelse av hotellets rom og fasiliteter, samt en kontinuerlig bevaring av hagene, som var en stor del av Reid’s originale visjon. Ånden til Belmond Reid’s Palace er fortsatt den samme - en verden av overdådig luksus supplert med ekte høflighet og sjarm.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01history.jpg
  • 02history.jpg
  • 03history.jpg