Belmond Reid’s Palace, Femstjernet hotel i Funchal, Madeira

Gæster vil blive fanget af den enestående klippetops-beliggenhed og umiskendelige storhed på Belmond Reid’s Palace Hotellet åbnede i 1891 som en service for passagerer på oceanskibene og er et eksempel på en romantisk guldalder af luksus, overflod, ekstravagante middage og aristokratiske manerer – og fanger det bedste af gammeldags gæstfrihed.

Med fornemme fællesarealer, flot indkvartering, privat adgang til havet og et udvalg af faciliteter inklusive spa ved havet, har Belmond Reid’s Palace modtaget eksklusive gæster gennem mange år, fra europæiske kongehuse til politikere, forfattere og skuespillere. Personalet på hotellet tilbyder den højeste grad af professionalitet og eksemplarisk service for at opfylde kravene fra de mest krævende rejsende.

Hotellet er omgivet af 4 hektarer velanlagte subtropiske haver med mere end 500 arter af træer og blomster fra hele verden. Gå en tur i det smukke område og opdag skjulte kroge og omfattende fugleliv, der skaber en dybt afslappende atmosfære.

Belmond Reid’s Palace er stolte over at støtte Madeiras lokale produktion og landbrug, og serverer økologisk frugt og grøntsager på sine restauranter, og skaber lækre sommer cocktails og spa-behandlinger ved brug af lokale planter.

Selv om Madeiras store dame har forkælet gæster gennem mere end 100 år, er Reid’s Palace stadig standarden for luksusindkvartering på øen. Det sjældne miljø er perfekt suppleret af moderne komfort der bekræfter dette anerkendte hotels 5-stjernede klassificering.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.