Tilstelninger og arrangementer i Funchal

Enten du planlegger et spesielt arrangement eller ferierer med venner og familie, har Belmond Reid’s Palace et stort utvalg av eksepsjonelle fasiliteter for gruppebestillinger, supplert med eksepsjonell 5-stjerners service.

Arrangementer og feiringer kan holdes i en rekke lokaler, fra cocktail fester i Palm Garden, al fresco banketter på Pool Terrasse eller private fester i noen av hotellets eksklusive restauranter eller raffinerte møterom. Belmond Reid’s Palace leverer også mat til ditt arrangement med et bredt utvalg av menyer for banketter, gallamiddager eller cocktail-mottakelser.

Temafester kan organiseres for større grupper, inkludert “Madeira Night” som inkluderer en forestilling med madeirisk folklore og en buffét av lokal mat, en “20’s Evening” i den store spisesalen med et livlig kasino eller teatralsk “Murder Mystery Dinner”.

Dra nytte av flotte dags- eller ukespakker på Belmond Reid’s Palace Spa og organiser en paradisisk ferie fylt med velvære for dine venner og familie.

En romantisk “Moonlight Dinner”-middag kan også organiseres for spesielle anledninger, hvor gjestene kan spise middag på området til hotellet og nyte et overdådig 4-retters måltid, med rikelige mengder champagne, vin fra Madeira og sjokolade for å fullføre en minneverdig kveld.

Hotellets erfarne personale kan også organisere gruppeturer, blant annet havfiske, tur i katamaran og private yacht turer.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • groups_01.jpg
  • meetings_01.jpg
  • meetings_02.jpg
  • meetings_03.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.