Luksuriøse fasiliteter på Belmond Reid’s Palace

Gjester på Belmond Reid’s Palace blir skjemt bort med valgmuligheter, med et imponerende utvalg av fasiliteter de kan nyte. Hotellet har store fellesrom, inkludert et bridge- og spillrom, bibliotek, biljardrom og gavebutikk.

Start dagen med en sunn svømmetur i et av de oppvarmede ferskvann- eller sjøvannsbassengene eller ta turen til den nedre solterrassen som gir privat adgang til det oppkvikkende Atlanterhavet. Aktive gjester kan nyte den spektakulære utsikten fra den romslige gymsalen, som er utstyrt med moderne cardio-fitness utstyr, badstue og dampbad.

Belmond Reid’s Palace tar stor stolthet for sin oppmerksomhet på detaljer, fra “putevalg” (slik at gjestene kan velge sin egen pute for å sikre en fredfylt søvne) til kostnadsfri drikke og frisk frukt. Aktiviteter gjestene kan nyte inkluderer vinsmaking, dansetimer og språkkurs i portugisisk. Gjestene kan også unne seg noen timer med nytelse med massasjer og skjønnhetsbehandlinger på det luksuriøse spasenteret.

Familier som reiser med barn vil bli begeistret over Fun@ Reid’s-klubben, som har et eget barnebasseng, lekeplass og et stort innendørs om med leker og spill. Tenåringer har også en egen plass hvor de kan slappe av med videospill, datamaskiner og DVD-er.

Gjester kan nyte kostnadsfri tilgang til høyhastighets internett via kabel eller Wi-Fi. Standard bekvemmeligheter inkluderer privat parkering, vaskeri, valutaveksling, 24-timers romservice og kostnadsfri transport til Funchal.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.