Belmond Reid’s Palacen historia

Reid’s Palace oli William Reidin näkemys, skottilainen mies joka uneksi majesteetillisen hotellin rakentamisesta Madeiralla poissa pohjois-euroopan jäätävistä talvista. Traagisesti, Reid kuoli ennen kuin se oli valmis, mutta hänen kaksi poikaansa toteuttivat isänsä hellimän projektin.

Belmond Reid’s Palacen suuret ovet aukesivat ensimmäistä kertaa vuonna 1891, ollen samanaikaisesti vauraan edvardiaanisen aikakauden ja belle èpoquen kultaisen ajan kanssa. Loistelias hotelli kannattaa ensiluokan palvelun ja hienostuneen mukavuuden arvoja, lähettäen laivueen veneitä ottamaan vastaan valtamerialuksia jotka saapuvat euroopasta yli Atlantin.

Läpi sen loistavan historian, hotelli on toivottanut tervetulleiksi monia hienostuneita vieraita, sisältäen brittiläisen ja eurooppan kuningasperheen jäseniä, presidenttejä, poliitikkoja, näyttelijöitä ja taiteilijoita. Hotellin Kultaisen kirjan arvokkaat nimet sisältävät Itävallan keisarinna Zitan, kuningas Edward VIII ja Monakon prinsessa Stephanien. Kuuluisuudet sisältävät myös antarktin tutkijat Ernest Shackletonin ja Robert Falcon Scottin, näyttelijät Roger Moore ja Gregory Peck ja tsekkiläisen runoilijan Rainer Maria Rilken. Hotellin ruokasali on tunnettu “Hallitisijoiden talona” brittiläisille aristokraateille jotka osallistuivat usein siellä pidettäviin dekadentti-illallisille ja presidentin sviitit on nimetty George Bernard Shawin ja Winston Churchillin huomattavien nimien mukaan.

Vuosikymmenien aikoina tehdyt pikkutarkat kunnostukset ovat nähneet hotellin majoituksen ja tilojen laajennuksen, kuten myös puutarhojen jatkuvan ylläpidon, jotka olivat osana Belmond Reid’in alkuperäistä näkymää. Reid’s Palacen loputon henki on yhä jäljellä – komean ylellisyyden maailma joka on täydennetty alkuperäisellä kohteliaisuudella ja viehättävyydellä.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01history.jpg
  • 02history.jpg
  • 03history.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.