Belmond Reid’s Palacen ravintolat ja baarit

Belmond Reid’s Palace tarjoaa ainutlaatuisen hienon ruokailukokemuksen sen ravintoloissa ja baareissa, virallisista illallistansseista perinteiseen englantilaiseen iltapäiväteehen. Gourmet ruoat on luotu käyttäen paikallisesti hankittua lihaa, vihanneksia ja hedelmää, jotka on täydennetty hienoilla hovimestarin ehdottamilla viineillä.

Ruokailuhuone
Ruhtinaallinen, edvardiaaninen ruokailuhuone on arvokas tila ylpeillen ylellisillä alkuperäisillä huonekaluilla. Joka tiistai, vieraat pukeutuvat parhaimpiin vaatteisiinsa ja osallistuvat vanhanaikaisiin illallistansseihin, vanha kunnianarvoisa traditio Reid’s Palacessa. Lauantaisin, ruokailuhuoneessa pidetään shampanjabufetti, hienostunut gourmet ruoan ja elävän viihteen ilta. Erinomaista palvelua täydentää loistava ruokakulttuuri kokemus. Muodollinen pukukoodi vaaditaan.

Tiistaisin klo: 19.00 – 22.00
Lauantaisin klo: 19.00 – 22.00 (kesäsesonkia lukuunottamatta)

Ristorante Villa Cipriani
Kävijät tulevat mieltymään romanttisesta ilmapiiristä ja erinomaisista näköaloista yli valtameren Ristorante Villa Ciprianissa. Varatkaa pöytä arvostetulla terassilla ja nauttikaa osasta hienointa perinteistä italialaista keittiötä välimeren tällä puolen. Lasten ruokalista on myös saatavilla.

Illallinen klo: 19.00 – 22.30

Les Faunes
Les Faunesin hienostuneessa uudenaikaisessa ympäristössä, vieraat nauttivat erinomaisesta valikoimasta luovaa ranskalaista keittiötä kuten myös tyypillisiä portugalilaisia ruokia. Elävä klassinen musiikki saattaa ruokaanne samalla kun panoraama ikkunat esittävät Funchalin valoja kimaltelemassa lahden yllä.

Illallinen klo: 19.00 – 22.00 (talvisesonkina)

Brisa do Mar
Sijoitettu terassille avautuen yli uima-altaan, Brisa do Mar tarjoaa gourmet à la carte ruokalistan uudenaikaisesta ranskalaisesta keittiöstä. Syökää al fresco erinomaisilla näköaloilla yli valtameren ja samettisen taivaan täynnä tähtiä.

Illallinen klo: 19.00 – 22.30 (kesäsesonkina)

Allasterassi
Nauttikaa upea bufettilounas allasterassilla samalla kun rentoudutte ihanassa ulkotilassa. Drinkkejä ja välipaloja tarjoillaan koko päivän ja lasten ruokalista on myös saatavilla.

Lounas klo: 12.30 – 15.00
Drinkit ja välipalat klo: 10.00 – 19.00 (klo: 20.00 kesällä)

Teeterassi
Iltapäivätee Reid’s´llä on käsite itsessään, se tarjoillaan tyylikkäällä mustavalkoisella kaakeliterassilla. Vieraita hoidetaan hienostuneella valikoimalla voileipiä, leivonnaisia, kakkuja ja lämpimiä teeleipiä, saatettu erityisillä teelehdillä jotka tarjoillaan klassisista Wedgwood posliineista. Rentoutukaa ja nauttikaa loistavista näköaloista yli valtameren.

Iltapäivätee klo: 15.00 – 17.30

Puutarhahuone    
Aamiaisbufetti tarjoillaan päivittäin puutarhahuoneessa, tarjoten veden kielelle saavan valikoiman tuoreista paikallisista hedelmistä shampanjaan tai täydellisen englantilaisen aamiaisen.

Aamiainen klo: 07.00 – 10.30

Cocktailbaari
Hienostunut paikka drinkille avautuen yli Funchalin valojen, Cocktailbaari tarjoaa elävää musiikkia joka ilta. Maistakaa nimikko cocktaileja sisältäen Madeirinin tai Funchal Tonic´in – täydellinen kesäilloille.

Avoinna klo: 10.00 – 01.00
Kevyitä välipaloja klo: 10.00 – 18.00

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg