Belmond Reid’s Palace, ylelliset hotellitilat

Belmond Reid’s Palacen vieraita hemmotellaan valikoimilla, vaikuttavalla joukolla tiloja joista nauttia. Hotelli ylpeilee suurilla yleistiloilla sisältäen bridge- ja pelihuoneen, kirjaston, biljardihuoneen ja lahjamyymälän.

Aloittakaa joka päivä terveellisellä uinnilla yhdessä lämmitetyistä makeanveden tai merivesialtaissa, tai menkää alemmalle auringonotto tasolle joka tarjoaa yksityisen pääsyn Atlantin piristäville vesille. Aktiiviset vieraat nauttivat erinomaisista näköaloista tilavasta kuntosalista, joka on varustettu uudenaikaisella sydänlihas kuntovarustuksella, saunalla ja höyryhuoneella.

Belmond Reid’s Palace on erittäin ylpeä yksityiskohtien huomioonotosta, “tyynyvalikoimista” (antaen vieraille mahdollisuuden valita heidän oma tyynynsä takaamaan levollinen uni) lisäjuomiin ja tuoreeseen hedelmään. Vapaa-ajan aktiviteetit sisältävät madeiraviinin maistelun, tanssi oppitunteja ja portugalilaisen kielen tunteja. Vieraat voivat hoitaa itseänsä myös puhtaan hemmottelun tunteihin nimikirjoitus hieronnalla ja kauneushoidoilla ylellisessä kylpylässä.

Lasten kanssa matkustavat perheet tulevat mieltymään Fun@Reid’s klubista, jossa on lasten uima-allas, leikkikenttä ja sisätila leikkikaluilla ja peleillä. Teini-ikäisillä on myös omistautunut tila jossa he voivat nauttia videopeleistä, tietokoneista ja DVD:stä.

Vieraat nauttivat nopeasta internet lisäyhteydestä sähköpistokkeen kautta kaapeliin tai Wi-Fi´in. Standardit virkistysmahdollisuudet sisältävät yksityisen pysäköintipaikan, pesulapalvelun, valuutan vaihdon, ympärivuorokautisen huonepalvelun ja ilmaisen lisäpalvelun linja-autolla Funchaliin.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.