Belmond Reid’s Palace, huoneet ja sviitit

Belmond Reid’s Palacen viiden tähden majoitus ylpeilee vaurailla huonekaluilla, ylellisillä uudenaikaisilla mukavuuksilla ja vangitsevilla näköaloilla yli valtameren ja puutarhan. Vieraat nauttivat erinomaisista mukavuuksista sisältäen ympärivuorokautisen huonepalvelun, lisäksi kylpytakit ja tossut, huoneen sisäiset elokuvat ja täysin varustetun minibaarin. Nopea internet yhteys on saatavilla ilmaiseksi kaikissa huoneissa ja sviiteissä.
 

Viehättävä huone
Viehättävä huone on tyylikkäästi suunnattu tila king-size sängyllä, koristeelisella marmorikylpyhuoneella ja kalustetulla parvekkeella. Vieraat nauttivat kaapeli television käytöstä, VHS- tai DVD soittimesta, sähköisestä kassakaapista ja suoravalinta puhelimesta.
Klassinen huone
Klassinen huone tarjoaa tilavan, hienostuneen majoituksen, king size sängyllä tai tuplasängyllä, marmorikylpyhuoneilla ja kalustetulla parvekkeella. Standardit mukavuudet sisältävät kaapeli television, VHS tai DVD soittimen, suoravalinta puhelimen ja sähköisen kassakaapin.
Korkeamman tason huone
Korkeamman tason huone on erinomainen tila klassisella, ylellisellä ilmapiirillä. Tyylikkäät huonekalut sisältävät king size sängyn tai tuplasängyn, mukavan istuma-alueen ja yksityisen marmori kylpyhuoneen. Ruoista voi nauttia kalustetulla parvekkeella, jotka antavat vieraille mahdollisuuden katsella loistavia näköaloja yli valtameren ja puutarhojen. Uudenaikaiset laitteet sisältävät kaapeli television, VHS tai DVD soittimen, suoravalinta puhelimen ja sähköisen kassakaapin.
Deluxe huone
Deluxe huone tarjoaa tilavan, hienostuneen majoituksen, mukavalla istuma-alueella, yksityisellä marmori kylpyhuoneella ja king size sängyllä tai tuplasängyllä. Ruoista voi nauttia kalustetulla parvekkeella tai sisäpihalla, avautuen yli puutarhan ja valtameren . Erinomaiset mukavuudet sisältävät kaapeli television, VHS tai DVD soittimen, sähköisen kassakaapin ja suoravalinta puhelimen.
Juniorisviitti
Upea juniorisviitti on ylenpalttisesti kalustettu, mukava tila ylpeillen upeista näköaloista yli valtameren. Sviitti sisältää king size sängyn tai tuplasängyn, yksityisen marmori kylpyhuoneen joka on koristettu monimutkaisella portugalilaisella kaakelilla, DVD soittimen, kaapeli television, faksin, sähköisen kassakaaapin ja suoravalinta puhelimen.
Korkeamman tason sviitti
Komea korkeamman tason sviitti on suuren kokoinen huone tarjoten deluxe majoituksen king size sängyllä tai tuplasängyllä ja loistavilla näköaloilla yli valtameren. Olohuone on kalustettu mukavilla sohvilla, kaapeli televisiolla, DVD soittimella, faksilla, suoravalinta puhelimella ja sähköisella kassakaapilla. Yksityisissä marmori kylpyhuoneissa on erillinen kylpyamme ja suihku.
Deluxe sviitti
Deluxe sviitti tarjoaa upean majoituksen raikkailla pellava lakanoilla, hienovaraisesti verhoillut huonekalut ja tilavan olohuoneen. Vieraat voivat valmistaa ruokia täysin varustetussa keittokomerossa ja nauttia niistä parvekkeella, joka ylpeilee henkeäsalpaavilla näköaloilla yli valtameren. Erillisessä makuuhuoneessa on king size sänky tai tuplasänky ja koristeellinen marmori kylpyhuone erillisellä kylpyammeella ja suihkulla. Standardit mukavuudet sisältävät kaapeli television, DVD soittimen, faksin, suoravalinta puhelimen ja sähköisen kassakaapin.
Presidentin sviitti
Julkilausuma tyylikkyydestä ja eleganssista, majesteetillinen presidentin sviitti ylpeilee suurella olohuoneella, kalustetulla parvekkeella henkeäsalpaavilla näköaloilla yli valtameren ja hienostuneilla huonekaluilla sisältäen käsinmaalatut tapetit ja silkkiverhot. Erillinen makuuhuone sisältää king size sängyn tai tuplasängyn ja ylellisen kylpyhuoneen erinomaisilla portugalilaisilla kaakeleilla. Sviitti sisältää myös erillisen vieraskylpyhuoneen ja keittokomeron. Uudenaikaiset palvelut sisältävät Bose äänijärjestelmän, kaapeli-television, DVD soittimen, faksin, suoravalinta puhelimen ja sähköisen kassakaapin. Presidentin sviitit voi myös yhdistää viereisiin juniorisviitteihin luomaan kahden makuuhuoneen tilan.
 

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.