Toiminta- ja tapahtumapaikka, Funchalissa

Olette sitten suunnittelemassa erityistä tapahtumaa tai lomanviettoa ystävien ja perheen kanssa, Belmond Reid’s Palacella on erinomaisten tilojen runsaus ryhmävarauksille, täydennetty erinomaisella viiden tähden palvelulla.

Toimintoja ja juhlia voidaan pitää monella houkuttelevalla sijainnilla, cocktailtilaisuuksia palmupuutarhassa, al fresco juhla-aterioita allasterassilla tai yksityisiä juhlia missä tahansa hotellin erinomaisista ravintoloista tai hienostuneista kokoushuoneista. Belmond Reid’s Palace voi kerätä tapahtumallenne myös laajan valikoiman ruokalistoja juhla-aterioille, gaalaillallisille tai cocktailtilaisuuksille.

Laaditut teemajuhlat voidaan järjestää suuremmille ryhmille, sisältäen “Madeiran yön” jossa on Madeiran kansanmusiikki esityksiä ja paikallisen keittiön bufetti, “20-luvun ilta” loistokkaassa ruokahuoneessa elävällä kasinojärjestelyllä tai teatterimainen “mysteerimurha illallinen”.

Hyötykää autuaisista päivä- tai viikkopaketeista Belmond Reid’s Palace kylpylässä ja järjestäkää paratiisimainen hemmotteluloma ystävien tai perheen kanssa.

Romanttinen kuutamo illallinen voidaan myös järjestää erityistilaisuuksille, jossa vieraat aterioivat hotellialueen eristyneisyydessä ja nauttia upeasta neljän ruokalajin ruoasta, runsaasta määrästä shampanjaa, madeiraviiniä ja suklaata täydentämään muistorikasta iltaa.

Hotellin kokenut henkilökunta voi järjestää myös retkiä ryhmille, sisältäen syvänmeren kalastusta, katamaraani matkoja ja yksityisen jahdin vuokrausta.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • groups_01.jpg
  • meetings_01.jpg
  • meetings_02.jpg
  • meetings_03.jpg