Belmond Reid’s Palace kylpylä

Belmond Reid’s Palacen kylpylähoidot on suunniteltu nuorentamaan, uudelleen virkistäytymään ja uudistumaan. Pitäen hallussaan hienoimmat kylpylätuotteet La Prairie´sta ja Ytsara´sta kuten myös orgaanisia parantamisterapioita käyttäen paikallisten kasvien ja kukkien uutteita, valikoima vartalo- ja kauneushoitoja saavat teidät hyvinvoinnin ylhäiseen tilaan.

Uppoutukaa kylpyläoleskeluunne rentoutumalla saunassa tai höyryhuoneessa. Belmond Reid’s Palace kylpylä ylpeilee nykyaikaisilla hoitohuoneilla yksityisellä terassilla ja inspiroivilla näkölaloilla yli valtameren. Ainutlaatuista kokemusta varten kahdelle hengelle, varatkaa Kahden hengen terapiahoito sviitti joka sisältää myös yksityisen porealtaan ja sadesuihkun.

Kasvonpuhdistuksesta kuona-aineista vapauttamiseen papaija- ja aloe vera vartalokääreillä, kylpylä tarjoaa myös yli 60 henkilökohtaista kylpyläterapiaa, sisältäen hemmottelevat La Prairie kasvo- ja vartalohoidot sisältäen kaviaarihelmiä. Erityishoidot ovat myös saatavilla miehille ja lapsille.

Kokeilkaa yhtä Nimikkohoidoista jotka on erityisesti kehitetty Belmond Reid’s Palacelle, ja jotka sisältävät dekadentit kahdesta tunnista viiteen tuntiin kestäviä kylpyläistuntoja käsittäen joukon ravitsevia hoitoja ja nuorentavia hierontoja. Ainutlaatuinen LaStone Nimikko hoito käsittää valtameri- ja tulivuoripitoisia alkuaineita jotka on inspiroitu Madeiran saarelta.

Belmond Reid’s Palacen kylpylä tarjoaa myös nautinnonhaluisia paketteja jotka koostuvat hoitoyhdistelmistä nautittavaksi päivän tai viikon ajan. Tuntikausia rauhoittavaa tuoksuterapiaa, kuumia yrttihauteita ja hierontarituaaleja saavat teidät tuntemaan todella elvyttyneeksi.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg
  • 07spa.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.