Belmond Reid’s Palace, Funchalissa, Madeiralla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 32°38'26.09"N Pituusaste 16°55'26.66"WBelmond Reid’s Palace on sijoitettu yksityiselle niemelle Madeiran aurinkoisella etelärannikolla, kävelymatkan päässä saaren pääkaupungista. Funchal on kaunis, loistelias kaupunki, ylpeillen erinomaisilla kasvitieteellisillä puutarhoilla, putiikeilla ja paikallisilla toreilla jotka myyvät perinteisiä käsitöitä ja koruommelta. Kävelkää vaikuttavalla 1400-luvun Forte de São Tiagolla vanhassa kaupunginosassa ja vaikuttavalla Sé katedraalilla kaupungin keskustassa, muiden jännittävien historiallisten paikkojen kanssa. Eksoottiset subtrooppiset kukat ja kasvit elävöittävät saarta niiden erinomaisella värillä ja rehevällä lehvistöllä.

Madeira tarjoaa luonnon nähtävyyksien vaurauden kävijöiden tutkittavaksi, ainutlaatuisista Levada kävelyistä saaren kiemurtelevia kastelukanavia pitkin laitesukellukseen läpinäkyvissä Atlantin vesissä. Läpi vuoristoisen sisäosan, muinaisten Laurissilva metsien ovat rikkaita kasvien moninaisuudessa ja alkuperäisissä lajeissa ja UNESCO on nimennyt ne Maailman perintöpaikaksi. Henkeäsalpaava maisema sisältää vaikuttavia vesiputouksia, epätasaisia tulivuori huippuja ja erinomaisia rannikkomaisemia. Näköalaa Cabo Girãolta, jyrkkä, häkellyttävä merikallio, ei tulisi jättää väliin.

Menkää kutsuvalle Atlantille syvänmeren kalastukselle, purjehdukselle, delfiinien katselulle ja lainelautailulle. Leudot vesilämpötilat läpi vuoden ovat aina ihanteellisia uinnille. Ylpeillen mukavalla, subtrooppisella ilmastolla, Madeira on ihanteellinen lomakohde viehättävien nähtävyyksien runsaudella.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.