Restauranter og barer på Belmond Reid’s Palace

Belmond Reid’s Palace tilbyder en fin spiseoplevelse på dets restauranter og barer, fra formel middag med dans til traditionel engelsk eftermiddagste. Gourmetmåltider bliver fremstillet med lokalt kød, grøntsager og frugt og kompletteret med vine efter sommelierens anbefalinger.

Dining Room
Den flotte edvardianske Dining Room er et værdigt sted med luksuriøse antikke møbler. Hver tirsdag kan gæsterne klæde sig flot på og deltage i en gammeldags middag med dans, en gammel tradition på Belmond Reid’s Palace. På lørdage byder Dining Room på en Champagne Buffet, en elegant aften med gourmetretter og levende underholdning. Fremragende service er kompletteret med en enestående kulinarisk oplevelse. Der er krav til påklædningen.

Tirsdage fra 19.00 til 22.00
Lørdage fra 19.00 til 22.00 (undtagen sommersæsonen)

Ristorante Villa Cipriani
Gæsterne vil glæde sig over det romantiske miljø og den flotte havudsigt på Ristorante Villa Cipriani. Reserver et bord på den populære terrasse og nyd nogle af det bedste traditionelle italienske køkken på denne side af Middelhavet. Der er også en børnemenu til rådighed.

Middag fra 19.00 til 22.30

Les Faunes
I de elegante og moderne omgivelser på Les Faunes kan gæsterne nyde et enestående udvalg af kreativt fransk køkken samt typiske portugisiske retter. Levende klassisk musik ledsager dit måltid mens panoramavinduerne viser de glitrende lys fra Funchal på den anden side af bugten.

Middag fra 19.00 til 22.00 (i vintersæsonen)

Brisa do Mar
Brisa do Mar er beliggende på terrassen med udsigt over poolen, og byder på gourmet á la carte menu med moderne fransk køkken. Spis al fresco med fantastisk udsigt over havet og den fløjlsblå himmel fuld af stjerner.

Middag fra 19.00 til 22.30 (i sommersæsonen)

Pool Terrace
Nyd en omfattende frokostbuffet på Pool Terrace mens du slapper af udendørs. Drinks og snacks serveres hele dagen og der er også en børnemenu til rådighed.

Frokost fra 12.30 til 15.00
Drinks og snacks fra 10.00 til 19.00 (20.00 om sommeren)

Tea Terrace
Eftermiddagste på Belmond Reid’s er en institution i sig selv, serveret på den elegante terrasse med sorte og hvide klinker. Gæsterne tilbydes et raffineret udvalg af sandwiches, kager og varme scones, ledsaget af specielle blad te serveret på klassisk Wedgwood stel. Slap af og nyd den flotte havudsigt.

Eftermiddagste fra 15.00 til 17.30

Garden Room
Der serveres en daglig morgenmadsbuffet i Garden Room, med et lækkert udvalg fra frisk lokal frugt til champagne eller en fuld engelsk morgenmad.

Morgenmad fra 07.00 til 10.30

Cocktail Bar
Et elegant sted for en drink med udsigt over Funchals lys, Cocktail Bar byder på levende musik hver aften. Prøv de kendte cocktails, inklusive Madeirini eller Funchal Tonic – perfekt for sommeraftener.

Åben fra 10.00 til 01.00
Lette snacks fra 10.00 til 18.00

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg