Belmond Reid’s Palace, Funchal, Madeira

GPS Koordinater: Breddegrad 32°38'26.09"N Længdegrad 16°55'26.66"WBelmond Reid’s Palace er beliggende på et privat fremspring på Madeiras sydkyst, indenfor gåafstand fra øens hovedstad. Funchal er en smuk og storartet by, med udsøgte botaniske haver, boutiques, og lokale markeder der sælger traditionelt kunsthåndværk og broderi. Glæd dig over det imponerende 15. århundrede Forte de São Tiago i den gamle bydel eller den imponerende Sé katedral i byens hjerte, sammen med mange andre fascinerende historiske seværdigheder. Eksotiske subtropiske blomster og planter liver op på øen med deres enestående farver og frodige løv.

Madeira byder på et stort udvalg af naturlige attraktioner som gæsterne kan udforske, fra unikke Levada vandreture langs øens omfattende vandingskanalsystem til dykning i krystalklart vand i Atlanterhavet. I det bjergrige indre af øen findes de gamle Laurissilva skove der er rige på afvekslende planteliv og truede dyrearter og er erklæret Verdenskulturarv af UNESCO. Den åndeløse udsigt inkluderer imponerende vandfald, rustikke vulkanske bjergtoppe og spektakulære kystlandskaber. Udsigten fra Cabo Girão, en forbløffende klippe mod havet, må du ikke glemme.

Tag ud på det indbydende Atlanterhav for dybhavsfiskeri, sejling, delfinudflugt og surfing. Milde vandtemperaturer hele året er altid ideelle for svømning. Med et behageligt, subtropisk klima er Madeira en ideel feriedestination med et stort udvalg af charmerende attraktioner.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.