Restaurants en bars in Belmond Reid’s Palace

Belmond Reid’s Palace biedt een unieke dineerervaring in de restaurants en bars. Van formele diners dansant tot de traditionele Engelse thee in de namiddag. Gerechten voor fijnproevers worden bereid met vlees, groente en fruit van lokale productie, aangevuld met heerlijke wijnen die u worden aanbevolen door de sommelier.

The Dining Room
De vorstelijke Dining Room in Edwardiaanse stijl, is een statige ruimte met luxe meubilair. Elke dinsdag trekken de gasten hun mooiste kleren aan en nemen zij deel aan een ouderwets diner dansant, een traditioneel gebruik in Belmond Reid’s Palace. Op zaterdag wordt in de Dining Room een champagnebuffet gehouden, een chique avond met voortreffelijk eten en live entertainment. De uitstekende service wordt aangevuld met een verrukkelijke culinaire ervaring. Een formeel kledingadvies is van toepassing.

Dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag van 19.00 tot 22.00 uur (buiten het zomerseizoen)

Ristorante Villa Cipriani
Bezoekers zullen verrukt zijn door de romantische ambiance en het spectaculaire oceaanzicht in Ristorante Villa Cipriani. Reserveer een tafel op het hooggeprezen terras en geniet van de beste traditionele Italiaanse gerechten aan deze kant van de Middellandse Zee. Er is ook een kindermenu beschikbaar.

Diner van 19.00 tot 22.30 uur

Les Faunes
In de chique, moderne setting van Les Faunes genieten gasten van een buitengewoon aanbod aan creatieve, Franse gerechten en typisch Portugese schotels. Uw maaltijd gaat gepaard met live klassieke muziek, terwijl u door de panoramische vensters de lichtjes van Funchal aan de overkant van de baai ziet glinsteren.

Diner van 19.00 tot 22.00 uur (in het winterseizoen)

Brisa do Mar
Brisa do Mar ligt aan het terras dat uitkijkt op het zwembad en het biedt fijnproevers een à la carte menu met moderne Franse gerechten. Dineer al fresco met prachtig uitzicht op de oceaan en een helderblauwe lucht met sterren.

Diner van 19.00 tot 22.30 uur (in het zomerseizoen)

Zwembadterras
Geniet van een luxe lunchbuffet op het Zwembadterras, terwijl u heerlijk ontspant in de heerlijke buitenruimte. Hapjes en drankjes worden de hele dag door geserveerd en er is ook een kindermenu beschikbaar.

Lunch van 12.30 tot 15.00 uur.
Hapjes en drankjes van 10.00 tot 19.00 uur (tot 20.00 uur in de zomer)

Theeterras
De Namiddagthee is een belevenis op zich in Belmond Reid’s. Het wordt geserveerd op het chique zwart-wit betegelde terras. Gasten worden getrakteerd op een verfijnd aanbod heerlijke broodjes, taartjes, cake en warme scones, in combinatie met speciale bladthee geserveerd op klassiek Wedgwood porselein. Ontspan en geniet van het spectaculaire oceaanzicht.

Namiddagthee van 15.00 tot 17.30 uur.

The Garden Room
Dagelijks wordt het ontbijtbuffet opgediend in de Garden Room, met een overheerlijk aanbod vers lokaal fruit, champagne of een uitgebreid Engels ontbijt.

Ontbijt van 07.00 tot 10.30 uur.

Cocktail Bar
De Cocktail Bar, een stijlvolle plek voor een drankje met uitzicht op de lichtjes van Funchal, biedt elke avond livemuziek. Proef de eigengemaakte cocktails, waaronder de Madeirini of de Funchal Tonic – perfect voor de zwoele zomeravonden.

Geopend van 10.00 tot 01.00 uur.
Lichte snacks van 10.00 tot 18.00 uur.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg