Belmond Reid’s Palace Spa

Spa behandlinger på Reid’s Palace er udviklet til foryngelse, vitalisering og fornyelse. Med de fineste spa produkter fra La Prairie og Ytsara samt organiske healingsterapier med brug af lokale planter og blomsterekstrakter, vil udvalget af krops- og skønhedsbehandlinger efterlade dig i en sublim euforisk tilstand.

Start din spa session med afslapning i sauna eller dampbad. Belmond Reid’s Palace Spa rummer moderne behandlingsrum med privat terrasse og inspirerende havudsigt. For en unik oplevelse for to, kan der reserveres Double Therapy Treatment Suite der også inkluderer en privat whirlpool og regnbruser.

Fra rensende ansigtsbehandlinger til afgiftende papaya og aloe vera kropsbehandlinger, byder Spa på mere end 60 forskellige spa behandlinger, inklusive den luksuriøse La Prairie ansigts- og kropsbehandling der indeholder kaviarperler. Der er også specifikke behandlinger for mænd og børn.

Prøv nogle af Signature Treatments specielt udviklet for Belmond Reid’s Palace, der inkluderer dekadente to til fire timers spa sessioner med et udvalg af nærende behandlinger og foryngende massage. Den unikke LaStone Signature Treatment integrerer hav- og vulkanske elementer inspireret af øen Madeira.

Spaen på Belmond Reid's Palace byder også på livsnyder-pakker bestående af behandlingskombinationer der kan nydes over en dag eller en uge. Timevis af beroligende aromaterapi, varm urteomslag og massageritualer der vil få dig til at føle dig virkelig revitaliseret.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg
  • 07spa.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.