Belmond Reid’s Palace, værelser og suiter

Den 5-stjernede indkvartering på Belmond Reid’s Palace byder på fornem møblering, luksuriøse moderne produkter og fascinerende hav- og haveudsigter. Gæsterne nyder fremragende faciliteter som 24-timers roomservice, gratis badekåber og morgensko, film på værelset og fuldt udstyret minibar. Højhastigheds internetadgang er tilgængelig gratis på alle værelser og suiter.
 

Charming værelse
Charming værelset er et elegant udstyret sted med en dobbeltseng, udsmykket marmorbadeværelse og møbleret balkon. Gæsterne nyder brugen af kabel tv, VHS eller DVD afspiller, elektronisk sikkerhedsboks og direkte telefonlinje.
Classic værelse
Classic værelset er en rummelig elegant indkvartering med en dobbelt- eller to enkelte senge, marmorbadeværelse og møbleret balkon. Standard faciliteterne inkluderer kabel tv, VHS eller DVD afspiller, direkte telefonlinje og elektronisk sikkerhedsboks.
Superior værelse
Superior værelset er et udsøgt sted med klassisk luksuriøst miljø. Elegant møblering inklusive dobbeltseng eller to enkelte senge, en komfortabel siddegruppe og privat marmorbadeværelse. Måltider kan nydes på den møblerede balkon, der giver gæsterne en enestående udsigt over havet og haven. Moderne faciliteter inkluderer kabel tv, VHS eller DVD afspiller, direkte telefonlinje og en elektronisk sikkerhedsboks.
Deluxe værelse
Deluxe værelset byder på rummelig raffineret indkvartering med en komfortabel siddegruppe, privat marmorbadeværelse og dobbelt- eller to enkelte senge. Måltider kan nydes på den møblerede balkon eller terrasse, der giver gæsterne en enestående udsigt over havet og haven. Fremragende faciliteter inkluderer kabel tv, VHS eller DVD afspiller, elektronisk sikkerhedsboks og direkte telefonlinje.
Junior suite
Den storartede Junior suite er en storslået møbleret indkvartering med en fantastisk havudsigt. Suiten indeholder dobbelt- eller to enkelte senge, privat marmorbadeværelse med flotte portugisiske kakler, DVD afspiller, kabel tv, faxmaskine, elektronisk sikkerhedsboks og direkte telefonlinje.
Superior suite
De flotte Superior suiter er store værelser med luksusindkvartering og med dobbelt- eller to enkelte senge og fantastisk havudsigt. Stueområdet er møbleret med komfortable sofaer, kabel tv, DVD afspiller, faxmaskine, direkte telefonlinje og elektronisk sikkerhedsboks. Privat badeværelse har separat badekar og bruser.
Deluxe suite
Deluxe suite byder på indkvartering som i et palads med fint sengelinned, delikat polstrede møbler og et rummeligt stueområde. Gæsterne kan tilberede måltider i det fuldt udstyrede kitchenette og nyde dem på balkonen med fantastisk havudsigt. Der er et separat soveværelse med dobbelt- eller to enkelte senge og et udsmykket marmorbadeværelse med separat badekar og bruser. Standard faciliteter inkluderer kabel tv, DVD afspiller, faxmaskine, direkte telefonlinje og elektronisk sikkerhedsboks.
Presidential suite
Som et statement om klasse og elegance, byder den majestætiske Presidential suite på generøs plads, en møbleret balkon med fremragende havudsigt og forfinet møblering, inklusive håndmalede tapeter og silkegardiner. Et separat soveværelse indeholder en dobbelt- eller to enkelte senge og et luksuriøst badeværelse med udsøgte portugisiske kakler. Suiten har også et separat gæstebadeværelse og et kitchenette. Moderne faciliteter inkluderer et Bose musikanlæg, kabel tv, DVD afspiller, fax maskine, direkte telefonlinje og elektronisk sikkerhedsboks. Presidential suiten kan også sammenlægges med en Junior suite for at opnå et suite med to soveværelser.
 

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg