Fest og eventsted, Funchal

Uanset om du planlægger en særlig begivenhed eller en ferie med venner og familie, har Belmond Reid’s Palace et væld af enestående faciliteter for gruppebookinger, kompletteret med enestående 5-stjernet service.

Begivenheder og fester kan afholdes på flere eksotiske steder, fra cocktail parties i Palm Garden, al fresco middage på Pool Terrace eller private fester i en af hotellets eksklusive restauranter eller raffinerede mødelokaler. Belmond Reid’s Palace kan også levere maden til din begivenhed med et bredt udvalg af menuer for middage, gallamiddage eller cocktailreceptioner.

Der kan arrangeres omfattende temaparties for større grupper, inklusive “Madeira Night” med optræden af lokal folklore fra Madeira og en buffet af lokalt køkken, en “20’ernes Aften” i den storslåede Dining Room med et livligt casino arrangement eller en teatralsk “Murder Mystery Dinner”.

Drag fordel af dejlige dag- eller ugepakker på Belmond Reid’s Palace Spa og organiser en paradisisk forkælelsesferie med venner og familie.

Der kan også arrangeres en romantisk Moonlight Dinner for særlige begivenheder, hvor gæsterne kan spise privat på hotellet og nyde en omfattende 4-retters menu, med rigelige mængder af champagne, Madeira vin og chokolade til at fuldende en mindeværdig aften.

Hotellets erfarne personale kan også organisere udflugter for grupper, inklusive dybhavsfiskeri, katamaran udflugter og leje af privat yacht.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • groups_01.jpg
  • meetings_01.jpg
  • meetings_02.jpg
  • meetings_03.jpg