Belmond Reid’s Palace Spa

Spabehandelingen in Belmond Reid’s Palace zijn bedoeld voor verjonging, stimulans en vernieuwing. Met de beste spaproducten van La Prairie en Ytsara en biologische hersteltherapieën met gebruik van lokale planten en bloemenextracten, zal de reeks lichaams- en schoonheidsbehandelingen u in een opperste staat van euforie brengen.

Geniet van uw spasessie door te ontspannen in de sauna of stoomcabine. De Belmond Reid’s Palace Spa heeft moderne behandelkamers met een privéterras en een inspirerend oceaanzicht. Voor een unieke ervaring voor twee reserveert u de 2-persoons Therapiebehandelingssuite, met een eigen bubbelbad en regendouche

Van reinigende gezichtsbehandelingen tot ontgiftende lichaamspakkingen met papaya en aloë vera, de spa biedt u 60 individuele spabehandelingen, waaronder La Prairie gezichts- en lichaamsbehandelingen met kaviaar. Er zijn ook speciale behandelingen voor mannen en kinderen.

Probeer een van de behandelingen die speciaal werden ontwikkeld voor Belmond Reid’s Palace, met onder andere decadente spasessies van twee tot vijf uur, vol met voedende behandelingen en verjongende massages. De unieke behandeling La Stone integreert oceaan- en vulkaanelementen, geïnspireerd door het eiland Madeira.

De Spa in Belmond Reid’s Palace biedt ook hedonistische arrangementen die bestaan uit combinatiebehandelingen die in een dag of verspreid over een week uitgevoerd kunnen worden. Uren verlichtende aromatherapie, hete kruidenkompressen en massagerituelen doen u weer jong en vol energie voelen.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg
  • 07spa.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.