Locatie voor feesten en evenementen, Funchal

Of u nu een speciaal evenement plant of vakantie viert met vrienden en familie, Belmond Reid’s Palace heeft een keur aan buitengewone faciliteiten voor groepsboekingen, aangevuld met de voortreffelijke 5-sterrenservice.

Feesten en partijen kunnen worden gehouden op een aantal spannende locaties, van cocktailparty's in de Palmtuin, al fresco banketten op het Zwembadterras of privéfeesten in een van de exclusieve restaurants of de luxe vergaderzalen van het hotel. Belmond Reid’s Palace kan ook de catering voor uw evenement verzorgen, met verschillende menu’s voor banketten, galadiners of cocktailrecepties.

Er kunnen themafeesten worden georganiseerd voor grotere groepen. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Madeiranacht’ met een optreden van Madeiraanse folklore en een buffet met lokale gerechten, een ‘jaren ’20 avond’ in de grote Dining Room met een gezellig casinoarrangement of een theatraal ‘Moordmysteriediner’.

Profiteer van de hemelse dag- of weekaanbiedingen in de Reid’s Palace Spa en organiseer een paradijselijke vakantie vol verwennerij met vrienden of familie.

Voor een speciale gelegenheid kan ook een romantisch diner bij maanlicht worden georganiseerd, waarbij gasten ergens afgelegen op het hotelterrein kunnen dineren en kunnen genieten van een overdadig
4-gangenmaal, met voldoende champagne, Madeirawijn en chocola om de avond compleet en gedenkwaardig te maken.

Het ervaren hotelpersoneel kan ook excursies voor groepen organiseren, waaronder diepzeevissen, catamarantochten en huren van een privéjacht.

 
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • groups_01.jpg
  • meetings_01.jpg
  • meetings_02.jpg
  • meetings_03.jpg