Golden Spa

Ett stort spa med ett proffsigt personalteam som inte lämnar något år slumpen och där man inbjuds till att bara släppa allt och låta sig bli bortskämd.

Det är en ljuvlig miljö med dofter, färger, ljus och temperatur som utformats för att det ska bli en så avkopplande miljö som möjligt, med ett utsökt utbud av olika behandlingar.

Personalen kan rekommendera en behandling som passar just dig och det kan handla om allt från relaxmassage till en uppiggande kur, eller olika behandlingar:

Massage med varma stenar
Här växlas varligt mellan kalla stenar (marmor) och varma (basaltsten), för att lösa stress och få musklerna att slappna av.

Softpack-behandling
Ett revolutionerande och nytt system för olika typer av behandling. När man gör en viss behandling, kan effekten förstärkas genom att man använder softpack bed, som är en uppvärmd vattensäng som gör behandlingen mycket välgörande och som tilltalar alla sinnen, det bara måste upplevas!

De behandlingar som kan kombineras med softpack bed är detox, peeling, relax, oljelotion eller återfuktning med aloe vera från Madeira.

Oriental Rasul
En mycket speciell behandling med sitt ursprung i antika orienten. Först smörjs kroppen in med krämer av alger och lera av olika slag, för utrensning, och sedan med varm olja. Ren lyx!

Förutom alla de exotiska behandlingsformerna som finns, har Golden Spa också traditionell rygg- och helkroppsmassage att erbjuda samt peeling, zonterapi, hand-, fot- och ansiktsbehandling. Endast naturliga produkter används.

För den som vill ha ett behandlingspaket så finns de färdiga, men de kan också skräddarsys för varje person.

 
Se priser och boka online här
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rum:
Övernattningar:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.