Golden Spa

U wordt verwelkomd in een grote Spa, waar een professioneel team geen enkel detail onopgemerkt heeft gelaten, zodat u alles achter zich kunt laten en uzelf eens helemaal in de watten kunt laten leggen.

Geuren, kleuren, verlichting, temperatuur, alles is ontworpen om een ontspannen sfeer te creëren, om zo het beste resultaat te behalen uit de enorme keus aan behandelingen die beschikbaar zijn.

Het personeel beveelt de beste behandelingen aan die aansluiten op uw behoeften, en deze variëren van ontspannende massages tot een stimulerende verzorging en verschillende therapeutische mogelijkheden:

Hete stenenmassage
Door de koude stenen (marmer) te mengen met de warme stenen (basalt), is deze massage ideaal om u te ontdoen van stress en om de spieren te ontspannen.

Softpackbehandeling
Een revolutionair en nieuw systeem dat wordt gebruikt om verschillende soorten behandelingen toe te passen. Op het moment dat de specifieke behandeling is aangebracht op uw lichaam, zal het softpackbed het effect nog versterken door u in een warm bed te wikkelen waardoor het voelt alsof u zweeft en wat uw zintuigen prikkelt; dit moet u echt proberen!

De lichaamsbehandelingen die in aanmerking komen voor het softpackbed, zijn ontgiften, peelings, relaxen, melkolie of vochtinbrengen met gebruik van Madrileense Aloë Vera.

Oosterse Rasul
Een zeer speciale behandeling die is overgewaaid uit de oude, oosterse wereld. Er worden eerst crème met algen en verschillende soorten klei op uw lichaam aangebracht om het te reinigen, en vervolgens warme olie. Wat een genot!

Naast deze exotische behandelingen biedt het Golden Spa natuurlijk ook de traditionele rugmassages of volledige lichaamsmassages, peelings, hand- en voetbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Er worden alleen natuurlijke producten gebruikt.

Als u een compleet behandelingsplan wilt, zijn er speciale pakketten beschikbaar die geheel aan uw behoeften kunnen worden aangepast.

 
Check tarieven en boek online
WIFI
Snelboeker
Aankomst:
Personen:
Kamers:
Nachten:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.