Golden Spa

Suuressa kylpylässä jossa ammattitaitoinen ryhmä on ottanut kaikki yksityiskohdat huomioon, teidät toivotetaan unohtamaan kaiken ja vain antaa hemmotella itseänne.

Tuoksut, värit, valot, lämpötila, kaikki on suunniteltu luomaan rentouttava ilmapiiri ottamaan kaikki irti tarjolla olevasta suurenmoisesta hoitovalikoimasta.

Henkilökunta suosittelee parhaat hoidot tarpeisiinne jotka ylettyvät rentouttavista hieromisista virkistävään hoitoon kuten myös terapeuttisia vaihtoehtoja:

Kuuman kiven hieronta
Sekoittaen varovasti kylmät kivet (marmoria) ja lämpimät (basalttia) tämä hieronta on ihanteellinen vapauttamaan stressiä ja rentouttamaan lihaksia.

Pehmeän paketin hoito
Mullistava ja uusi tapa jota käytetään antamaan eri tyyppisiä hoitoja. Kun erityinen hoito on annettu vartalollenne, pehmeän paketin sänky lisää sen vaikutuksia käärimällä teidät lämpimáän sänkyyn kelluvalla olotilalla joka hurmaa aistinne; teidän täytyy ilman muuta kokeilla sitä!

Pehmeän paketin sängylle saatavilla olevat vartalohoidot voivat olla kuona-aineita poistavia, kuorintaa, rentoutusta, maitoöljyjä tai Madeiran Aloe Veralla kosteutusta.

Itämaan Rasul
Erikoinen hoito joka on tuotu teille entisajan itämaisesta maailmasta.
Ensin, levärasvoja ja erilaisia saveja levitetään vartalollenne puhdistamaan sitä, sen jälkeen laitetaan lämpimiä öljyjä. Todellinen hoito!

Näiden eksoottisten hoitojen lisäksi, kultainen kylpylä tarjoaa perinteisen selkä- tai täydellisen vartalohieronnan, kuorintaa, refleksologiaa, käsi- ja jalkahoitoja ja kasvohoitoja. Kaikki käytettävät tuotteet ovat luonnollisia.

Jos haluatte suunnitelman saatavilla on erikoispaketteja jotka voidaan myös räätälöidä sopimaan juuri teidän tarpeillenne.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
Pikavaraus
Saapuminen:
Henkilöä:
Huoneita:
Yöpymisiä:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.