Restauranger och barer på Golden Residence

Golden Residence har barer inom- och utomhus och en restaurang med utsökta specialiteter, med allt från läckra rätter till exotisk och lätt mat, som man kan njuta runt poolen.

Restaurang Golden Flavours
Det här är ett utmärkt alternativ för de gäster som helst inte lagar sin egen mat, utan föredrar att njuta av en utsökt måltid i härliga omgivningar. Man kan välja mellan mat från lokalt och internationellt kök serverad som buffé, eller en lockande meny med à la carte rätter.

Restaurangen har servering utomhus under sommarmånaderna och maten får då extra krydda från de vackra omgivningarna och från sköna, fläktande vindar.
Rätter från menyn kan också serveras direkt till solstolarna under lunchen.

Golden View Bar
Intill restaurangen ligger en bar, där man kan beställa vilka drycker som helst, från drinkar till eftermiddagskaffe eller te, med olika sorters te att välja bland och kaffe från hela världen.

Golden In Bar
Intill receptionen ligger stället att koppla av på under kvällarna. Här sitter man i sköna möbler, kan spela biljard och se TV med plattskärm och många internationella kanaler.

 
Se priser och boka online här
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rum:
Övernattningar:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • restaurants_01.jpg
  • restaurants_02.jpg
  • restaurants_03.jpg
  • restaurants_04.jpg
  • restaurants_05.jpg
  • restaurants_06.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.