Golf på Madeira

Madeira är en populär destination för golfälskare, pga. utmärkta väderförhållande och två förstklassiga golfbanor som utmanar spelare.

De båda klubbarna bjuder på banor av väldigt olika karaktär som passar alla, både nybörjare och proffs.

Man kan boka utgångstid i hotellets reception och gästerna på Golden Residence har rabatter på båda golfbanorna. Hotellet är också officiell samarbetspartner med en stor golfförening i Tyskland.

De två golfbanorna på Madeira:

Palheiro Golf
Ligger endast 1 mil utanför Funchal och är en vacker bana som ligger på en sluttning, precis som om den vore en stor och grön veranda med utsikt över Funchal, hamninloppet och det vida havet.

Den här banan har 18 hål, par 72 och byggdes i trädgården Palheiro, som är berömd för sina välvuxna gamla träd och för att vara en av öns äldsta och största lantegendomar. Det 18:e hålet slutar vid klubbhuset, där man kan ta sig en välförtjänt drink. Man spelar i flotta omgivningar och det är en spännande bana för härliga golfupplevelser.

Santo da Serra Golf
Det här är Madeiras första golfbana, som kom till redan 1937, då fastboende engelsmän satte upp en niohålsbana.

1991 var de sista 18 hålen klara i den idylliska byn Santo da Serra, så allt som allt är det en bana på 27 hål, par 72.

Det tar endast 20 minuter att köra hit från Funchals centrum och det är det värt för att få uppleva den här underbara banan, mitt i frodig grönska och med vid utsikt över södra Madeira, för att få njuta av stilfull golf i traditionell miljö.

 
Se priser och boka online här
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rum:
Övernattningar:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • golf_01.jpg
  • golf_02.jpg
  • golf_03.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.