Familjesemester på Madeira

Golden Residence har utsökta hotellfaciliteter för olika gruppevenemang och firanden. Det finns två flexibla rum som kan ordnas allt efter arrangemang, allt från cocktailpartyn till bröllopsbanketter. Man kan också ha privata tillställningar utomhus i den grönskande trädgården. Hotellet kan arrangera evenemang för mellan 20 och 180 deltagare och gruppbokningar får specialpris på boende.

Om man planerar att komma hit med familj och vänner, ska man se till att använda sig av de exklusiva behandlingarna på Golden Spa, där man kan få spa-paket på 2-3 dagar eller skräddarsydda behandling allt efter behov. Hotellet erbjuder lyxigt boende (inklusive lägenheter med 1 och 2 sovrum med pentry), vackra utemiljöer för relax och en mängd fritidsaktiviteter.

Grupper kan gå ombord på val- och delfinsafari, testa surfing, dykning, djuphavsfiske och andra vattensporter. De grupper som tycker om att vandra kommer att älska den otroliga laurisilva-skogen och landskapet man ser under levadavandringar på ön. Madeira är känt för sin skönhet och det finns också många trädgårdar och parker med fantastiska blomsterplanteringar och ovanliga, inhemska växter.

 
Se priser och boka online här
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rum:
Övernattningar:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.