Golden Residence Hotel, i Funchal på Madeira

GPS koordinater: Breddgrad 32°38'11.39"N Längdgrad 16°56'47.99"W


Madeiras södra kust är vädret suveränt och Hotel Golden Residence ligger dessutom på en av de varmaste platserna på den här subtropiska ön och det märks på bananplantagerna, för bananer kan bara växa i de varmaste områdena på ön.

Golden Residence Hotel ligger mellan Praia Formosa (Madeiras längsta strand) och Promenaden, en lång och trevlig promenadväg till Lido, där restauranger ligger utspridda längs vägen tillsammans med ljuvliga planteringar, som visar upp den blomsterprakt som Madeira är så känd för.

Madeiras huvudstad heter Funchal och här finns vackra och prydliga kommunala trädgårdar, affärer (både regionala och internationella), kaféer, restauranger, museer och många trevliga området för en promenad vid havet. Endast 300 meter från hotellentrén ligger en modern shoppinggalleria under bar himmel med många internationella butiker, restauranger och en stormarknad för mat, där det är gott om fräscha, lokala produkter.

Läget är fridfullt, men det är inte långt till olika barer och restauranger i de närmaste omgivningarna. Doca do Cavacas är ett underbart ställe för en simtur med naturliga klipp-pooler, bara två minuter från hotellet.

 
Se priser och boka online här
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rum:
Övernattningar:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • location_01.jpg
  • location_02.jpg
  • location_03.jpg
  • location_04.jpg
  • location_05.jpg
  • location_06.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.