Golden Spa

I denne store Spa hvor det professionelle team ikke har ladt noget tilbage, vil de blive budt velkommen, for at lægge alt bag dem og bare lade dem forkæle.

Dufte, farver, belysning, temperaturer – alt er designet til at skabe en afslappende atmosfære og for at få det mest fantastiske udvalg af behandlinger.

De ansatte vil vejlede dem til den bedste behandling for deres behov, der er alt fra afslappende massage til styrkende behandlinger og terapeutiske tilbud.

Varm stens massage.
Forsigtigt blandes kolde sten (marmor) og varme sten (basalt). Denne massage er ideel til at frigive stress og til at få musklerne til at slappe af.

"Blødpakke" behandling
En revolutionerende og ny form som bruges til at påføre forskellige behandlinger. Når et bestemt produkt/behandling er påført deres krop vil "blødpakke" sengen forstærke effekten ved at pakke dem ind i en varm seng med en flydende fornemmelse, der vil vække deres sanser - de MÅ prøve det!

Følgende behandlinger er tilgængelige som blødpakke, detoxing, peelings, afslapning, mælkeolier eller blødgørende hvor man bruger Aloe Vera fra Madeira.

Orientalsk Rasul
En meget speciel behandling, der kommer til dem fra det antikke østen. Først vil en creme med alger og forskellige slags ler blive smurt på deres krop for at rense den, derefter kommer der varme olier på. En rigtig forkælelse!

Udover disse eksotiske behandlinger, tilbyder The Golden Spa også den traditionelle ryg eller helkrops massage, peelings, reflexologi, hånd, fod og ansigtsbehandlinger.
Der bruges kun naturlige produkter.

Hvis de ønsker en plan er der specielle pakker, som også kan skræddersys til dem for bedst at opfylde deres behov.

 
Tjek priser og bestil online
WIFI
Bestilling
Ankomst:
Personer:
Rum:
Nætter:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.