Golden Spa

En stor Spa med et profesjonelt team og hvor ingen detaljer forblir uovervåket. Du blir ønsket velkommen til å legge alt bak deg og bare la deg bli bortskjemt.

Lukter, farger, lys og temperatur. Alt er utformet til å skape en avslappende atmosfære og for å utnytte det fantastiske utvalget av behandlinger tilgjengelig.

De ansatte vil anbefale de beste behandlingene til dine behov og som spenner seg fra avslappende massasjer til styrkende og terapeutiske behandlingsalternativer:

Varm stein massasje
Nøye blanding av kalde steiner (marmor) og varme steiner (basalt). Denne massasjen er ideell til å frigjøre stress og slappe av musklene.

Softpack behandling
Et revolusjonært og nytt system brukes til å anvende ulike typer behandlinger. Når bestemte behandlinger brukes på kroppen, vil softpack sengen øke effekten av emballasjen i en varm seng med en flytende følelse som vil sjarmere dine sanser. Dette må du absolutt prøve!

Kroppsbehandlinger tilgjengelig for softpack sengen kan være detox, peeling, avslappende, melke oljer eller fuktighetskrem av Madeira Aloe Vera.

Oriental Rasul
En veldig spesiell behandling som kommer fra den gamle orientalske verden. Først renses kropen med kremer av alger og forskjellig leire, etterfulgt av varme oljer. En virkelig behandling!

Utenom disse eksotiske behandlingene, tilbyr Golden Spa også tradisjonelle rygg eller full kropp massasje, peeling, refleksologi, hand/fot behandlinger og ansiktsbehandling. Alle produkter som brukes er naturlige.

Om du har en plan er det spesielle pakker tilgjengelig som også kan skreddersys til å best tilpasse forskjellige behov.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
Quickbooker
Ankomst:
Personer:
Rom:
Døgn:
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
Reisende SEHR GUT
  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.