WIFI

Grupper på Meliã Madeira Mare Hotel

Funchal är en perfekt destination för grupper som tycker om utomhusaktiviteter och som gärna vill njuta av naturen och allt vackert som finns där. För att riktigt kunna uppleva de enastående bergen som är så karaktäristiska för den har staden, ska man gå med på levada-vandring och utforska öns hemligheter.

Vattnet runt omkring denna stad på Madeira, är en attraktion i sig. Man kan surfa och dyka, åka ut på djuphavsfiske, delfin och val-safari, som endast är några av de olika förslag som säkert passar grupper som tycker om havet och det sköna klimatet.

Vad skulle sägas om att se Funchal från ovan? Man kan ta en bergbana upp till byn Monte och färdas genom den här platsens otroliga omgivningar. Den söta botaniska trädgården är också värd en dagstur och dit kommer man också med bergbana.

I Funchal är det viktigt med traditioner och här väntar många kulturella upplevelser. På Madeira Story Centre och Madeira Theme Park kan man upptäcka öns historia och där finns mycket roligt för barnfamiljer. Annat man inte får missa är att strosa längs de kullerstenslagda gatorna i staden för att titta på den typiska arkitekturen, eller smaka på det regionala köket på någon restaurang i gamla stan.

Det är inte bara under folkliga festivaler som den har staden lever upp, både i city och i närheten av hamnen finns ett stort utbud av barer, pubar, diskotek och ett kasino.

Den som helst är ute och shoppar kommer att älska alla köpcentra, märkesbutiker och affärer med traditionella broderier och souvenirer i området. Det är också trevlig att besöka marknaden Lavradores, för där råder en dynamisk, färgrik och unik stämning.

 
Se priser och boka online här
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.