WIFI

Gruppereiser på Melia Madeira Mare Hotel

Funchal er det perfekte reisemålet for grupper som setter pris på friluftsliv og ser frem til å fråtse i landskap med endeløs naturlig skjønnhet. For å se de bemerkelsesverdige fjellkjedene som preger denne byen, bør du bestille en Levada Walk og ta en tur rundt på øya for å utforske dens skjulte perler.

Farvannet som grenser til denne madeiriske byen er en attraksjon i seg selv. Surfing og dykking, samt sportsfisking, delfin- og hvalsafari er forslag som sikkert vil glede grupper som er lidenskapelig opptatt av havet og et behagelig klima.

Hva med å se Funchal ovenfra? Ta taubanen opp til landsbyen Monte og reis over den imponerende naturen i dette området. Den vakre botaniske hagen er et annet tiltalende valg for en dagstur, og kan også nås med gondolbane.

Siden tradisjon står sterkt i Funchal, vil det være mange kulturelle opplevelser å nyte. Madeira byr nemlig på et handlesenter og en temapark, som forteller om den historiske bakgrunnen til øya, og er gode steder for underholding for familier med barn. Turgåing gjennom brosteinsbelagte steder i byen, beundring av den typiske arkitekturen eller middag på en tradisjonell restaurant i den gamle bydelen, er alle sterkt anbefalt.

Men du trenger ikke være tilstede under en festival for å se denne byen komme til liv. En rekke barer, puber, diskoteker og kasinoer ligger spredt, enten i sentrum av byen eller i nærheten av havnen.

Shoppere vil oppleve en eksplosjon av mange kommersielle sentre, merkevarebutikker, så vel som tradisjonelt broderi og souvenir bedrifter i området. Å besøke Lavradores-markedet er også et must for den dynamiske, fargerike og unike atmosfæren.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.