WIFI

Företags- och konferenshotell i Funchal på Madeira

Det är trevligt att ta itu med affärerna för de deltagare som valt att organisera mötet på Meliã Madeira Mare. Det finns 6 moderna möteslokaler som är olika stora och har olika kapacitet. Rummen är inredda med modern dekor i sobra mönster, som ger en särskild stämning och gör att evenemanget blir givande.

Rummen Funchal 1 och Funchal 2 är särskilt anpassade för sittningar i U-form, medan Funchal 3, Funchal 4, Funchal 5 och stora balsalen Funchal “500 Anos” kan anpassas allt efter behov, från cocktailpartyn till banketter och olika sittningar, som teater-, skol- eller U-form. De olika rummen har kapacitet för olika antal gäster och det variera mellan 14 till 100 personer per rum.

I varje rum finns skärm och 2 dataprojektorer. Annan utrustning kan beställas, avgift tillkommer. Det finns också konferenspaket till förfogande och de kan organiseras allt efter önskemål.

 
Se priser och boka online här
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
  • 04meet.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.