WIFI

Malo Clinic Spa på Meliã Madeira Mare Hotel

På Malo Clinic Spa berörs alla sinnen med enastående spa-behandlingar, varsamt inredda lokaler och topp-utrustning.

Här har man skapat ett antal sköna miljöer för att man ska må gott till kropp och själ och Malo Clinic Spa har gjort ett verkligt unikt tempel för avkoppling, där gästerna förflyttas till soliga stränder och naturliga landskap genom dekor och speciell ljus- och ljudsättning, som fås fram genom high-tech.

Skäm bort dig själv i en sinnenas resa och njut av de många lyxiga och fridfulla stunder, som väntar på den här anläggningen.

Acqua Zone circuit består av en mängd olika behandlingar för att rena kropp och själ genom hydroterapi, bad i olika typer av vatten, Vichy-dusch, schweizisk dusch och regndusch. Det finns också bubbelbad, bastu och Hammam, som gör besöket hit fullkomligt.

Det är viktigt med massage för att man ska kunna koppla av ordentligt och på Malo Clinic Spa har man utvecklat en individanpassad form av massage, som gör att man mår helt underbart.

Det finns 9 rum för olika typer av behandlingar och dessutom skönhetssalong, frisör och ett fullt utrustat gym till förfogande.

 
Se priser och boka online här
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.