WIFI

Melia Madeira Mare Hotel´in ryhmät

Funchal on täydellinen kohde ryhmille jotka arvostavat vapaa-aikaa ulkoilmassa ja odottavat hemmottelua loputtoman luonnonkauneuden maisemissa. Jotta voisitte kokea täysin merkittävät vuoristojonot jotka ovat tyypillisiä tälle kaupungille, varmistakaa että varaatte Levada kävelyn ja vaellatte ympäri saarta tutkimaan sen piilossa olevia helmiä.

Tätä Madeiran kaupunkia reunustavat vedet ovat sen oma nähtävyys. Lainelautailu ja laitesukellus, kuten myös suuren kalan kalastuskilpailu, delfiinien ja valaiden katselu ovat ehdotuksia jotka tulevat varmasti tyydyttämään merestä ja mukavista ilmastoista pitäviä ryhmiä.

Miten olisi nähdä Funchal... ylhäältä käsin? Ajakaa kaapeliautolla ylös Monten kylään ja matkustakaa yli tämän sijainnin erinomaisten luonnonominaisuuksien. Kaunis kasvitieteellinen puutarha on toinen miellyttävä vaihtoehto päiväretkeksi ja sinne pääsee kaapeliautolla.

Koska Funchalissa on kyse perinteestä, siellä on monia kulttuurikokemuksia joista nauttia. Madeiran tarinakeskus ja Madeiran teemapuisto jäljittävät saaren historiallista taustaa ja ne ovat upeita viihdepaikkoja lapsiperheille. Kävely läpi kaupungin pikkukivikatujen, ihaillen sen tyypillistä arkkitehtuuria tai syöden paikallisen keittiön ravintolassa vanhassa kaupunginosassa ovat kaikki erittäin suositeltavia.

Kuitenkin, teidän ei tarvitse olla mukana kansanperinne festivaalissa jotta näkisitte tämän kaupungin heräävään eloon. Baarien, pubien, diskojen ja kasinon valikoima löytyy, oli se sitten kaupungin keskustassa tai lähellä satamaa.

Ostosten tekijöillä on onnea alueen monilla kaupallisilla keskuksilla, merkkitavara kaupoilla, kuten myös perinteisillä koruommel- ja matkamuistoliikkeillä. Käynti Lavradores torilla on pakollinen johtuen sen dynaamisesta, värikkäästä ja ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.