WIFI

Restauranger och barer på Meliã Madeira

Det gastronomiska utbudet på Meliã Madeira Mare är stort och det finns inte bara fantastiska restauranger och barer, utan de ligger också i idylliska omgivningar och är läckert inredda.

La Luna Terrace Bar
Så fort man kommer in på Meliã Madeira Mare, känner man sig välkommen i den stora lobbyn med dagsljus och utsikt över havet och där ligger La Luna Terrace Bar. Man kan välja mellan att sitta i loungen inomhus, eller på terrassen, som är klart orientaliskt inspirerad med stilla musik och panoramautsikt över havet, promenadvägen och den blå himlen.
På den här baren kan man beställa in olika drycker och drinkar och det finns en meny för tapas och snacks som tillverkas av utvalda råvaror.

Restaurant Mare Nostrum
Huvudrestaurangen ligger i ett rymligt område med utsikt över poolen och havet. Buffé-frukosten serveras inomhus eller på terrassen. På a la carte-menyn finns många olika läckra rätter att välja bland, med internationellt kök, tapas, grillrätter och för den som vill ha exotiska smaker finns en Sushi Bar.

Restaurant/Bar O Ilhéu
Härifrån har man imponerande utsikt över ön och havet och O Ilhéu är Meliã Madeira Mares poolbar. Njut av Madeiras varma sol och beställ in favoritdrinken eller något annat gott till poolen. Här finns också ett utbud av hälsokost och tapas, som serveras på denna informella restaurang vid poolen, i härlig skugga med utsikt över promenaden och havet.

Restaurant Il Massimo
En mysig och elegant italiensk restaurang för intima och romantiska middagar. På menyn finner man ett utsökt utbud av rätter från olika italienska regioner och det finns också en Sushi-meny.

El Piano Bar
Inomhus intill restaurang Mare Nostrum, finns stället för avkoppling och för att njuta av levande musik och ta en drink. Bakom scenen finns ett stort glasfönster som kopplar samman baren med rökavdelningen, som är utsökt inredd och där man kan ta del av musiken och stämningen från baren.

 
Se priser och boka online här
Gran Canaria - Meliá Tamarindos
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.